Klamoks kullanmadan önce dikkat

norman40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
36
13
7 aylık bebeğim Perşembe gece ateşlendi cuma günü hem ateş ve iştahsızlık oldu . Biz cmt Dr gittik boğazı iltihaplanmış klamoks başladık 3. Dozda oğlumun vücudu kızarmaya başladı. Pzt sabah Dr a götürdük antibiyotiğe devam dedi.
Gitmeden ilaç vermiştim akşamı o kırmızılıklar kabarmıştı.
Akşamki dozu vermedik.
Salı gittiğimiz Dr ilacın alerji yaptığını kesmemizi söyledi.
3-4gün içinde geçermiş.
Kullanırken dikkat edin diye yazdım.

Ilacı kullanırken ishal ve kusma vardı. Şimdi şükür kusmuyor ama ishal devam ediyor .oğlumun kolunu kaldıracak hali yoktu. Huzursuzluk devam ediyor .
Benim bebeğim alerjik dermatit. Onun da etkisi varmı bilmiyorum.

Aynisi gecen hafta eltimin 4 yasindaki ogluna oldu. Klamoks sadece 1mdoz kullandiktan sonra butun vucudu kizardi cocugun.

Kızlar bebeğimin öksürüğü gecmedi nerdeyse bir ay oldu dr klamoks bid süspansiyon verdi yalnız ne kadar kullanacağımızı söylemedi akşam bi ölçek verdim ama yalnis yaptım sanırım bebek verdiğinden beri bi kere uyandi şimdi ikinci doz saati yaklaşıyor kullanan oldu mu içinizde ne kadar veriyordunuz

Kızlar bebeğimin öksürüğü gecmedi nerdeyse bir ay oldu dr klamoks bid süspansiyon verdi yalnız ne kadar kullanacağımızı söylemedi akşam bi ölçek verdim ama yalnis yaptım sanırım bebek verdiğinden beri bi kere uyandi şimdi ikinci doz saati yaklaşıyor kullanan oldu mu içinizde ne kadar veriyordunuz
Ne kadarlık bebek cok kucukse yarım ölcek veriliyor cunku agir gelmis olabilir birde neden antibiyotik verdi öksürük icin antibiyotik kullanmadik hic saglik ocagindaki aile hekimine gidip danis belkide kullanmana gerek yoktur artik kolay kolay antibiyotik vermiyorlar kucugum 1 yasinda bir kac kez hastalandi ates oksuruk gibi ben gerekli oldugunu dusundugum halde yazmadilar hic

Ne kadarlık bebek cok kucukse yarım ölcek veriliyor cunku agir gelmis olabilir birde neden antibiyotik verdi öksürük icin antibiyotik kullanmadik hic saglik ocagindaki aile hekimine gidip danis belkide kullanmana gerek yoktur artik kolay kolay antibiyotik vermiyorlar kucugum 1 yasinda bir kac kez hastalandi ates oksuruk gibi ben gerekli oldugunu dusundugum halde yazmadilar hic
Çocuk doktoru versi balgamı var diye tekrar gidip ölçü sordum

X