Klasik Anneler Günü Seramonisi :(

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Of arkadaşlar ya yardımcı olun. Yarın anneler günü ve her sene hediye derdine düşerim. Annem başka şehirde ona kargoyla gönderirim fakat kayınvalide ile aynı şehirdeyiz.

Ancak sorun şu ki eşim o kadar düşkün olmasına ragmen hiç bir zaman kendiliğinden hediye almaz annesine, bana alır. Her defasında ben söylerim annene de alalım diye :( Bu defa söylemek istemiyorum kendi düşünsün istiyorum ama bir yandan da gönlüm elvermiyor.

Oglumla berbere gittiler ( Belki de hediye alacaklar) kızım şu an uyuyor uyanınca bizi de alıp beraber gezmeye gidecegiz. Ben ne yapsam söylesem mi bilemiyorum :(

eşine söylemeden kendin alsan:34:

Her yıl böyle oluyor zaten canım ben söylüyorum ya da kendim alıyorum kayınvalideme.

Ama ben istiyorum ki kendisi düşünüp alsın sonuçta annesi.

Bana alır oglum ve kızım adına ama annesine almak aklına bile gelmez :(

Her yıl böyle oluyor zaten canım ben söylüyorum ya da kendim alıyorum kayınvalideme.

Ama ben istiyorum ki kendisi düşünüp alsın sonuçta annesi.

Bana alır oglum ve kızım adına ama annesine almak aklına bile gelmez :(

boşver sen al ve kendi adına ver.özellikle de belirt anne ben aldım diye:34:

Dogru söylüyorsun aslında ama her sene ben alırım beraber veririz .

bu defa ben aldım de.:34:benim eşim de bilmez öyle şeyleri.hep ben idare ederdim.aldıklarımı,aldık diye verirdim.kaynanamın tülü eskimişti.bir bayram gitmeden eşime dedim ki annene tül diktirelim çok kötü olmuş.boşver yaşlı onlar idare eder dedi.benimde içim elvermedi.çalışan insan değilim ama biriktirdiklerimle keseme uygun güzel bir tül diktirdim.eşime de söylemedim.götürdüm ,takarken hay benim sarı oğlum annesini de düşünmüşte tül diktirmiş,dedi.o kadar sinir oldum ki anlatamam.anne,dedim.bunu diktiren benim,oğluna söyledim gerek yok dedi ama ben gene diktirdim dedim.önce bozuldu kaynanam,sonra bilirim zaten senin de beni düşündüğünü sağol dedi.halbuki kaynanam o lafı etmeseydi ben söylemeyecektim.tabii eşimden de çıt çıkmadı

sen halledersin diye eşin önemsememiştir. Senin düşünüp alacağından emindir. Hazır dışarı çıkmışken annene de hediye alalım de. Yoksa eşin sen halletmişsindir diye düşünür.
Benim eşimde benim halledeceğimi bildiğinden şunu alalım bunu alalım demez.
benim kv de 1 senedir mikrodalga istiyordu. Aldım hazır kp gelmişti bize ona verdim götürdü. çok da memnun kalmış. (Ayrı şehirlerdeyiz)

Anneme de şarjlı süpürge aldım. Eşimede hediyeleri hallettim diyince tamam tşk ederim dedi. Bende bir günden bir güne eşimin ne alalım bu sene dediğini görmedim. Erkeklere özel günler sıradan geliyor herhalde.

Bence sen hatırlat. Bişey almaz falan kv bu sefer senden bilir.

bu defa ben aldım de.:34:benim eşim de bilmez öyle şeyleri.hep ben idare ederdim.aldıklarımı,aldık diye verirdim.kaynanamın tülü eskimişti.bir bayram gitmeden eşime dedim ki annene tül diktirelim çok kötü olmuş.boşver yaşlı onlar idare eder dedi.benimde içim elvermedi.çalışan insan değilim ama biriktirdiklerimle keseme uygun güzel bir tül diktirdim.eşime de söylemedim.götürdüm ,takarken hay benim sarı oğlum annesini de düşünmüşte tül diktirmiş,dedi.o kadar sinir oldum ki anlatamam.anne,dedim.bunu diktiren benim,oğluna söyledim gerek yok dedi ama ben gene diktirdim dedim.önce bozuldu kaynanam,sonra bilirim zaten senin de beni düşündüğünü sağol dedi.halbuki kaynanam o lafı etmeseydi ben söylemeyecektim.tabii eşimden de çıt çıkmadı

Söylemekle iyi etmişsin. Senin emeğini oğluna yüklemiş.
Ama cidden erkekler düşünmüyor hediye seçimini de pek anlamıyorlar. Bizde de ben seçtim, aldık diye verdik. Konu sahibinin eşi de bence konu sahibine yüklemiş bu görevi...

Sizin yorumlarınız hep yapıcı alttan almaya dayalı yorumlardı burda da sonunu okumadan söyleyebileceğinizi düşünmemiştim ama ben aldm diyebilmişsiniz :) Şaşırdm birazcık :1:

Bosverin, esiniz hatirlamazsa siz hatirlatin yine.
Sizinde oglunuz varmis, belki oda ilerde hatirlayamayacak, belki onun eside "hep ben hatirlatiyorum" diye dertlenecektir ama hatirlatmasi sizi ne kadar memnun eder bilmesenizde hatirlatanin o oldugunu:)
Siz esinize hatirlatmakla birsey kaybetmezsiniz ama eminim kazanacaklariniz cok olacaktir.

Sizin yorumlarınız hep yapıcı alttan almaya dayalı yorumlardı burda da sonunu okumadan söyleyebileceğinizi düşünmemiştim ama ben aldm diyebilmişsiniz :) Şaşırdm birazcık :1:

bende söyleyebileceğimi düşünmemiştim,birazda eşime kızgınlığımdan söyledim herhalde:1:

Evet yine her zamanki gibi sonuçlandı.

Dışarı çıktıgımızda bekledim acaba bir şey diyecek mi diye. Demedi yine :( ben söyledim ve aldık hediyemizi...

düşünmediğinden değil. Sana herşeyi alır aklına gelir aşkıma şunu alayım felan. ama annesini fazla takmıyor erkekler hayatını değiştiren bir kadın oldumu birde aşıksa . hiç düşünmez :16::16::16::16:

Anneler gunu ille hediyeyle kutlanacak diye birsey yok ki. Belki de esin de hediyelerin samimiyetine inanmayanlardan, ama baska turlu kutlamayi secenlerdir. Ben de anneme hic hediye almam mesela.

Son düzenleme:
Kayınvalidem tuvalet ihtiyacını dahi göremeyecek kadar ciddi bir hastalık geçirmişti üç sene evvel. Ben tıpkı bir bebeğe bakar gibi onunla ilgilenirken, arayıp soran eşe dosta akrabaya kemallerdeyim ben kemal bakıyor bana diyecek kadar küçülmüş bir kayınvalidenin gelini olarak pek şaşırmadım bu yazdıklarına egemcim. İnsanın yaptığı iyiliği ayağının altına aldırıverir böyleleri.

Back
X