- Konu Sahibi eruaphadriel
-
Aslinda denemeyi dusundum AMA makina alinca o biraz daha ikinci plan da kaldi dogrusu bide surekli ondan kullanmak zorunda kalirsam diyorm ?Gogus ucu satiliyor ondan alsan denedin mi
Canim bebek memeyi kavrasin o cektikce duzelir insallah. Koyu yerlerden ver memeyi sadece ucunu tutturma o sekilde daha iyi emer. Sagmak sutu kesmez ayrica daha iyi bi sekilde sagilmasi lazim surekli gelmesi icin bunu bebek en iyi sekilde yapar ama yapamazsa e. dogrusu sagmak insallah problemlerini atlarirsin bebisinde gayirli olsun saglikla buyusun insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yaklaşık 1 ay kadar önce doğum yaptım ve benzer sorunları yasadım bu yuzden yazmak istedim. Öncelikle ilk basta hem anne hem bebek cok acemi oluyor ama zamanla hersey rayına oturuyor bu yuzden kendinizi uzmeyin. Ben silikon uc kullanıyorum yavas yavas silikonsuz emzirmeye calisiyorum cok faydasını gordum. Cok sikinti cektiğimde yada bebeğin tam memeyi bosaltmadıgını dusundugum zamanlarda sutumu sagip biberonla veriyorum. Medela biberon kullaniyorum su ana kadar memeyi istememe sorunu olmadi. Dediğim gibi biraz zamana bırakın ve sabırla emzirmeye calışın, bebekte buyudukce size daha cok yardımcı olacaktır. Umarım faydası olur. Bol sutlu günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?