Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klasik kahverengi yatak odası takımını ne renklendirir
yeni taşındım kendi evimee oğlumun odası derken tv ünitesi beyaz eşya derken kendi yatak odamı yenileyemedim...5 senelik klasik kahverengi..... yatak örtüsü bal rengi.... tülü bal rengi odanın boyası kum bejii...yolluk koyu kırmızılı bal rengi karışiıkk... bişiler eksik çok cansız geliyor bana aslında aklım beyaz mobilyada hani şu home olanlatdan ama şimdilik mümkün değil anca tülünü değiştirebilirim ve perde yaptırabilirim... deeee.. bu klasik kahverengi takımaa ne renk perde gider işte onu bilemiyorumm..İMDATT YAAA AKIL FİKİR VERİNNN...
Kahverengi mobilyayı renklendirmek aslında çok keyifli filizi yeşil-nar çiçeği pembe , turkuaz -beyaz canlandıran seçenekler. Eğer bütceniz uygunsa yatak başınızın olduğu duvara osmanlı tuğra deseni kremli bir duvar kağıdı yaptırıp yeşil perde yine yeşil pembe bir halı ile kombinleyebilirsiniz. Çok hoş oluyor ben benzerini salonuma uyguladığım için rahatlıkla öneriyorum kolay gelsin
Kahverengi mobilyayı renklendirmek aslında çok keyifli filizi yeşil-nar çiçeği pembe , turkuaz -beyaz canlandıran seçenekler. Eğer bütceniz uygunsa yatak başınızın olduğu duvara osmanlı tuğra deseni kremli bir duvar kağıdı yaptırıp yeşil perde yine yeşil pembe bir halı ile kombinleyebilirsiniz. Çok hoş oluyor ben benzerini salonuma uyguladığım için rahatlıkla öneriyorum kolay gelsin
teşekkür ederimm evet başlıktaki duvara duvar kağıdı yapıcam hatta koçtaşa gidiyorum bunun için yeşil sık pileli bir perde iki kanat HIMMM önerinizi dikkata alıcam of ya cidden zormuşş...diğer odalar yenilendiği için böyle sorun yaşamadım.. neyse halledicem inşallahh
Canım düz turkuaz şagi halılar turkuaz kanatlar altına vual tül denilen uçuş uçuş incecik tülden , iki tane turkuaz abajur ve turkuaz yatak örtusü müthıs yakışıyor kahverengiye bitince resim koy tamammıa kolay gelsin evinizde hayırli olsun
Canım düz turkuaz şagi halılar turkuaz kanatlar altına vual tül denilen uçuş uçuş incecik tülden , iki tane turkuaz abajur ve turkuaz yatak örtusü müthıs yakışıyor kahverengiye bitince resim koy tamammıa kolay gelsin evinizde hayırli olsun
TEŞEKKÜR EDERİMM.. yatak odamıda bitireyim tüm evimi koyacağım TURKUAZ rengini işteki arkadaşlarda önerdi hatta bugün perdecime gidip bilgi aldım örnekler gösterdi.. halledeceğim bir şekilde krediyle ev aldık aylık ödemeler... sıfır daire.. bütçeyi azıcık aştım zaten.. BİLİYORMUSUNUZ kızlar MEVLA sağlık versin çalışınca gıdım gıdımda olsa yapılıyor bir şeylerr insanın kendi evisi gibi yokmuşş.. EVİM EVİM GÜZEL EVİMMMM..