Mutfak Dekorasyonu 2016 yemek odası takımları

mkupeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
11
0
34
YEMEK ODASI TAKIMLARI

Yemek odası takımları, avangarde yemek odası takımları, country yemek odası takımları, klasik yemek odası takımları, modern yemek odası takımları, beyaz yemek odası takımları, 2016 yemek odası modelleri

Evlerimizin en çok kullanılan yerlerinden bir tanesi de yemek odalarıdır. Burada özel davetler verir misafirlerimize sık sık açar, bir çok anımızı burada paylaşırız. Yemek odamızın bu kadar göz önünde bulunması da her daim şık görünmesi gerektiğini gösterir. Misafirlerimizin ne kadar zevkli ve şık olduğumuzu konuşmaları her zaman hoşumuza gider, fakat her kişinin belli bir tarzı vardır. Kimi kişiler gösteriş severken kimi kişiler ise tamamen sadeliği severler. Her kişiye göre şıklık kavramı değişir. Şıklık ve güzellik kavramı göreceli bir kavram olduğu için her tarzında farklı bir çekiciliği olduğu gerçeğini değiştiremeyiz. Örneğin bir avangardenin gösterişini sevenler de vardır, bir modernin sadeliğine hayran kalanlarda. Eğer imzanızı atabiliyorsanız tarzınız her ne olursa olsun oldukça güzel görünecektir.



Avangarde mobilya takımları mobilya sektörünü büyük bir şıklık yarışı içerisine sokmayı başarmıştır. Kendilerini en iyi avagarde mobilya takımlarında kanıtlayan mobilya mağazaları vitrinlerini özellikle avangarde mobilyalar ile süslerken, yemek odası takımları da öncelikli gelenler arasına giriyor. Gösterişli bir avangarde yemek odası takımı her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Bu nedenle vitrinler çoğunlukla onlarda süslenirler. Gösterişin merkezi olan avangarde yemek odası takımlarından biraz bahsedecek olursak, oyma detay ve taş işlemeler ile oldukça zengin bir görüntü sunuyor. Kullanılan kumaşın kalitesi deseni ve dokusu, bu zengin görüntüye eşlik ediyor. Oldukça gösterişli bir kumaşa sahip olan avangarde yemek odası takımı iddiasını her alanda sürdürmeye devam ediyor. Diğer yandan sadeliğe hükmeden ve oldukça sık tercih edilen modern yemek odası takımları Avrupai bir çizgiye sahipler. Genelde deri detaylara ver verilmesi farklı bir hava katarken birçok tasarım ve model bulunuyor. Sadelikten yana olanlar ve gençler tarafından tercih listelerinde bir numarada modern yemek odası takımları bulunuyor. Asaletin bir diğer adı ise klasik yemek odası takımları oluyor. Oyma ağaç ve kaliteli kadife kumaşın eşsiz buluşmasına altın ve gümüş detaylar da eşlik ederek oldukça zengin bir görünüm yaratıyor. Genelde krem, beyaz, altın ve kahverenginden oluşan klasik yemek odası takımları yemek odanızda saray havası estirirken misafirlerinizi kendine hayran bırakacak. Retro bir tarza ve asalete düşkünseniz klasik yemek odası takımları tam size göre. Sadeliğin şıklığa en harika yansıması country yemek odası takımları oluyor. İngiliz havasına sahip olan country yemek odası takımları oldukça şık bir görüntü sergiliyor. Ahşap oyma ve zarif kumaş ile birleşmesi oldukça şık görünüyor. Kumaşın küçük çiçekler ve pastel renklerden oluşması ve ahşabın beyaz olması aydınlık bir hava sunarken yemek odanızda vakit geçirmekten sıkılmayacaksınız. Genelde beyaz renk olan country yemek odası takımları sade bir şıklık içinde olmayı sevenlerin tercihi olacak türde. Doğru renk seçimleri ve tamamlayıcı aksesuarlar ile birlikte tarzınızı yansıtmak artık oldukça kolay.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X