Merhaba Hanimlar,
Klassik bir Kayinvalideye sahibim, Evliligimizi, Beni cekemeyen...Herfirsattda gergin ortam yaratmaya eyilimli tipik bir kayinvalide.
Gecenlerde yine Krize girdi, Kahvaltiya davet etmistik, görümcemle birlikte,bize gelip gelmiyceklerin bile haber etmediler, sonra esim aradi , nezaman gelirsiniz diye, esime de bir söz bin ah ," biz istedigmizde geliriz, siz bize talimat veremeziniz, ben istedigmi hazirlarim, bana özel mumamele yapma, bana buraya gel , istersen kal diyemezsiniz.
Nezaman geliyorsunuz ona göre hazirligmizi edecegiz demek suc oldu.
Görümcem de simdi , vay efendim ben artik onlara gitmem mis mis, diye tutturdu ( cokda tinn sanki)
Biz onlara istemnmiomus muamelesi yapiomusuz da, onlara Hissettirmiomusuz da. Onlara biraksam , cat kapi gelcek, istedigni yapcaklar- Öyle bir Dünya yok ama.
Ki bunun öncesinde daha buyuk vukaatlari oldugu halde ben esime saygimdan Annesini yinede evime aliyorum.
Evlilik danismanina da gittik, kesinlikle Ailemizi korumamizi önerdi ve bu tür davranislari uzak tutmamizi söyledi..
Bölye birsey olurmu yateknoloji caginda cat kapi gelmek isteyen kaynana görümce...oldu istersen birde kocamla aramizda uyuyun:)
Bi araya gelincede hep aramiza otururlar genelde beni dista tutmak isterler ,ama benim umrumda degil. Yalniz bu son davranisini Tollere edemiyecegim.
icimi döktüm iyi geldi :)
siz nasil böyle durumla bas ediyorsunuz , cok merak ettim, tesekkürler simdiden.