klasik sorun kayınvalide....

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, defalarca aynı minvalde konular açıldı ve sanırım açılmaya devam edecek. Ne oluyor bu kayınvalidelere evden gitsin de yüküm azalsın diye gözlerine bakan oğulları evlenince kıymete biniyor bu kadar? Durduk yere küslük çıkarmanın sorun yaratmanın manası ne? Görünür hiç bir sorun yokken her bayram olay çıkartıp dargın küs olmayı seven boşluktan kafasında kurup kurup sorun yaratan, sorunun ne olduğunu bile anlayamadığım çünkü benimle muhatap olmayan biri var karşımda. Çok bunaldım ne yapsam kötüyüm yaranamıyorum

O küsünce benim aileme daha çok gidiyoruz ki:)

Kv ruhsal problemli mi ?
Çok muhattap olmaya gerek yok merhaba nasılsınız bitti kv/gelin muhabbeti için bukadarı yeterli problemli insanlarla

Benim kv evine anahtarla girmiyoruz diye küserdi çünkü altında ki sebep bizim evin anahtarını istemesi

Aramadan habersiz gitmiyoruz diye küserdi çünkü kendi habersiz gelmek istiyodu

Ben hep gönlünü almaya çalıştım baktım sonu gelmiyo oralı olmadım buseder oğluna sardı oğluda oralı olmayınca sustu

Altındaki sebebi bulmak lazım

Umrunda değilse bırak küserse küssün

Hahayyy ayni modelden bende de var dağ dağa küsmüş dağin haberi yok hesabi...sekiz senelik evliyim son zamanlarda aklim basima geldi sana da tavsiyem hiccc yanasmaya çalışma zaten sen alttan altikca dahada fenalasiyorlar,hic umursama ister kussun ister barissin,senden mümkün merdebe uzak olsun daha ne istiyorsun?

Valla aylar oldu ne o arıyor nede ben
Ortada birşey yoktu
En azından onun açısından
Ama çok mu çok rahatım
Saygımda kusur etmem
Hastalıktır bayramdır ararım
Ondan sonrası ile muhattap olmayacagim ben

Ay en çok aklıma takılan şeyleri yazmışsin evdeyken çocuklarini yük görürler evlenince badem gözlü olur kıskançlıktan ne kötülük yapacaklarini sasiriyorlar

Özür dilemeyin siz de. Nasıl küstüyse öyle barışsın.
Bu kayınvalideler karşısındaki herkes onların duygu durumuna göre davransın istiyor zaar.
Kusura bakmasınlar valla..
Siz de insansınız dilemeyin özür.Nasıl istiyosa öyle davransın, umursamayın

Kızlar merhaba, defalarca aynı minvalde konular açıldı ve sanırım açılmaya devam edecek. Ne oluyor bu kayınvalidelere evden gitsin de yüküm azalsın diye gözlerine bakan oğulları evlenince kıymete biniyor bu kadar? Durduk yere küslük çıkarmanın sorun yaratmanın manası ne? Görünür hiç bir sorun yokken her bayram olay çıkartıp dargın küs olmayı seven boşluktan kafasında kurup kurup sorun yaratan, sorunun ne olduğunu bile anlayamadığım çünkü benimle muhatap olmayan biri var karşımda. Çok bunaldım ne yapsam kötüyüm yaranamıyorum
Anlamadığım kısmı neden yaranmak gibi bir çabanız var ki?
Saygıda hürmette kusur etmiyorsanız daha fazlası için kendinizi kasmanıza yaranacağım diye yıpranmanıza gerek yok.
Kv kesin şeker hastalığı var genel de şeker hastası insanlar böyle oluyor. Doktora götürsünler.

Back
X