Valla bulaşan bir hastalıkmış cnm zor geçiyormuş daha Dr gitmedim sonucumu alacağım ne diyecek bakalımİlk defa duyuyorum ne demek miş ki
Bakteri cnm ortak kullanım alanlarından bile bulaşırmış vallahi şuan moralim sıfır bakalım Dr ne diyecekMerak ettim peki bakteriye dayalı mi yoksa virüs mü
Allah şifa versinBakteri cnm ortak kullanım alanlarından bile bulaşırmış vallahi şuan moralim sıfır bakalım Dr ne diyecek
Amin cnm şimdi Dr geçmeyecek bişey değil dedi bilmiyorum açıklamaları beni tatmin etmedi gibi verdiği ilaçları bi kullanacağım bakalıöAllah şifa versin
Klebsiella bi bakteridir. Merak etmeyin etkili, güçlü antibiyotikler mevcut onun için. Tedavinize sadık kalın yeter. Geçmiş olsunHanımlar merhaba şuan psikolojik olarak çöktüm 1 yıl önce mantar enfeksiyonu oldum neyse bu zamana kadar geçmedi borik asit fitil bile kullandım fayda etmedi size tavsiyem borik asit kullanacaksanız vajinal kültür yaptırın sonra çünkü benim ki mantar değilmiş şimdi netten sonucuma baktım klebsiella üredi diyor Dr gitçem birazdan bundan kurtulmak zormuş başına gelen varsa lütfen bilgi versin
Çok teşekkür ederim çok sağ olun 1 yıldır varmış bende hep mantar diye ilaç yazıp gönderiyorlardıKlebsiella bi bakteridir. Merak etmeyin etkili, güçlü antibiyotikler mevcut onun için. Tedavinize sadık kalın yeter. Geçmiş olsun
Bende de var siz ne durumdasınızBelirtiniz bedir bende de var ilaç ne verildi
Seni çok iyi anlıyorum ama İnan ki bunun en doğru çözümü morali yüksek tutmak o kadar çabaladım ki ben artık yoruldum bıraktım vajina kendini toplayınca geçer heralde bende kaşıntıda oluyor siZde var mı yinede perşembe Dr gideceğim bakalım ne diyecekÇok korkuyorum hanımlar bir fikriniz yok mu düzeldi mi sizde bir haftadır yemek yiyemiyorum üzüntüden ne yapacağım bilmiyorum intihar seviyesine geldim bu saçma akıntılar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?