klepta Burun Estetiği Ameliyatı

klepta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
10
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba ameliyat olalı 23 gün oldu bir kaç fotomu ekliyorum,fikir açısından :) yorumlarınıza açığım..birinci resim 20 günlük diğeride 16 günlük hali falan..hala çok şiş bide asimetri var iki tarafta aynı değil umarım geçer :(

Son düzenleyen: Moderatör:
cnmm gayet güzel duruyor..şişliklerin inince olumsuz düşünceler gider kafandan merak etme.:)keyfiniii çıkar burnucugunun:)

Geçmiş olsun.Burnun güzel görünüyor. Asimetri var demişsin, önceki halinde deviasyon varmıydı burnunda.

teşekkür ederim..deviasyon yoktu..bi tarafı daha şişik duruyor diğer tarafa göre burun deliklerimde başta baya fark vardı biri küçük diğeri büyüktü ama zamanla aynı olmaya başladılar...

canım iki resmindegüzel ama fazlasıyla artistikk bi poz vermişsin ve çok ışık var dlayısıyla burnunun tam kusurlarını seçemiyorum..yani bu benim fikri ama genel hatlarıyla güzel.istersen daha sade bir resim koyarsan yine net yorumlar yapabiliriz.

klepta resimlerini kaldırmıs da ondan görmüyorsun cnm, ama burada paylastıktan sonra resim kaldırmak yasak arkadas bunu unutmus olmalıııı !!!!

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmiyorum amacım albüm yapmaktı o yüzden sildim neden tepkisel yaklaşmış bir arkadaşımız anlamadım..onu yapmaya uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

resimlere ben bakabildim siz nasıl bakamadınız ilk sayfada resim diye yazıyor ona tıkla açılıyor hemde bütün albüm :64::64::64:

resimlere ben bakabildim siz nasıl bakamadınız ilk sayfada resim diye yazıyor ona tıkla açılıyor hemde bütün albüm :64::64::64:

Çok güldürdün beni, Allah da seni güldürsün :)))) resim yazan yere tıklayınca özel albümlerin dışındaki tüm albümler açılıyor, yani o albümler hep başka kişilerin, genel olan ve foruma atılan tüm albümler onlar, yani başlık sahibinin albümleri değil :) Kendi albümümü bilem gördüm :)

Back
X