Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri klima baş ağrıtır mı

mehtap51

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
801
8
621
45
Niğde
evim güney cephe ve çok sıcak oluyor.klima düşünüyoruz.bir yandanda klima istemiyorum.benim migrenim var.onu tetikler mi.kimisi baş ağrıtmaz diyor kimiside baş ağrıtır klima boşuna para vermeyin diyor.vantilatörümüz var ama bilmiyorum.o kadar para veripte baş ağrıtırsa ne yaparız.baş ağrıtmayan klima var mıdır.bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

bugun haberlerde dinlemistim hastaliklara davetiye cikariyor diye, soguk alginligina gribe sebep olabiliyor, dolayisiyla enfeksiyon ve bas agrilari da olabiliyor..
ama sonucta nerde yasadigin da onemli dayanilmayacak durumdaysa sicaklar almaktan baska care yok.

daha önceden klima alışkanlığınız yok ise üflediği hava (rüzgar) size baş ağrısı yapabilir ancak belli bir süre sonra alışırsınız.

tabi arkadaşında söylediği konuya dikkat etmek gerekli... yılda en az bir kez servise bakım yaptırmalısınız. (sağlığınız için) ayrıca düzenli 1 haftada, 10 günde birde kendiniz; içerisindeki filtreleri yıkayıp nemli bir bez ile cihazın iç tozunu almalısınız.

10 yıldır yaz/kış klima kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir icat :)

( hele ki ramazan ayında malum son bir kaç yıldır ramazan yaz ayına denk geliyor. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…