Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klimalar çok sağlıklsız özellikle küçük bir çocuğun solunumu için çok zararlı olabilir.Onun yerine ufo alsanız çok mu pahalıya mal olur ki :26: Öyle olsa daha iyi gibi çünkü bence..
cnm bız ıkı gun kullanmak zorunda kaldık ve bebgımde bronşiy başlangıcı oldu bız grıp mıkrobundan dıye duşunduk acaba klıma ıle ılgısı olabılırmı
Ben akdenizde yaşıyorum kışın klima ile yakan komşularımız var evet ısınıyorlar biz odun sobası kullanıyoruz bazen misafirlerimiz kalabalık geldigi için oturma odasında oturuyoruz annemde klima açıyor ve anında ısıtıyor birazda yaşadıgınız şehir ile alakalı akdeniz bölgesinde gece sıcaklıgı bile 10 -11 derecedir ara sıra 5 düştügüde olur ama pek nadirdir 0 altına düşen şehirlerde pek ısınmamaz gibime geliyor.Konu sahibi arkadaşım klima+ufo beraber yakarsanız sık sık şartel atma gibi durumlarınız olabilir.
biz mardinin bir ilçesindeyiz ve burası çok aşırı soğuk olmaz senin durumunda arkadaşımız var halleri hal değil
evleri yeni bina ve çok büyük odaları var, ısınmak için ufo+klima çalıştırdılar ve bu ay sadece 1-2 gün kar yağmasına rağmen 500-600 arası fatura ödediler( ısınmadan menmun kalmadıkları gibi ikisi aynı anda çalışınca şalter de sürekli atıyordu
eğer sizde de fatura bu kadar olacaksa kirada 1-2 ay daha idare etmeye çalışın hiç olmazsa çocuğunuz hasta olmaz
Zaten ısınma dahil kiramıza bizim. Komple de ev sıcak çocugum da hasta olur diyr korkuyorum zaten. Binaya çoğunluk taşındı baktık daireler kömür alırız boş dairelerin vanasını kapatrız belki öyle de yapabiliriz ama bu noktaya gelene kadar işte ısınma dert olmamalı :/