Evet başladım, ben regl oldum bu hafta bitti de. Benim dis dudakların arasinda kalıyor ic kisim tamamen o yüzden cok rahatsz etmedi sanirimcok dogru ama hic yoktan da iyi en azindan bilgi alisverisi oluyor birazda olsa siz ise basladinizmi ped tahris ediyo ben iki gun camasir giydim 3 gun yok dedim camasirsiz daha iyi
Evet başladım, ben regl oldum bu hafta bitti de. Benim dis dudakların arasinda kalıyor ic kisim tamamen o yüzden cok rahatsz etmedi sanirim asimmcok dogru ama hic yoktan da iyi en azindan bilgi alisverisi oluyor birazda olsa siz ise basladinizmi ped tahris ediyo ben iki gun camasir giydim 3 gun yok dedim camasirsiz daha iyi
Hareket edince tekrar odem mi oldu acaba. Iyice toparlayana kadar yatın benceMerhaba arkadaşlar
Bugün ameliyatımın 19.günü.
Dün gece ağrıdan uyuyamadım dikişlerimde bi tarafta beze gibi şişlik oluştu sağ dudak çok şişti( ben labioplasti ile beraber dış dudak estetiği de oldum fazla deri alındı ve dış dudaklar da komple dikişli)
19 gün sonra enfeksiyon gibi bir komplikasyon olabilir mi
Hijyene çok dikkat ediyorum ama iyice ayaklandım hateket ettikçe gündüz ağrım artmıştı dikişler sürttüğünden mi oldu anlamıyorum
Bi fikir verseniz moralim çok kötü. Düne kadar yemeğimi bile yapıyordum şimdi korkumdan yataktan kalkamıyorum bacaklarım açık şekilde yatıyorum
Yatınca hafifledi ağrım şişlik dün geceki gibi değil. Evet artık çok fazla ayağa kalkmayacağımEvet başladım, ben regl oldum bu hafta bitti de. Benim dis dudakların arasinda kalıyor ic kisim tamamen o yüzden cok rahatsz etmedi sanirim asimm
Hareket edince tekrar odem mi oldu acaba. Iyice toparlayana kadar yatın bence
İnşallah inşallahbir bucuk haftaya tam iyilesmis olursunuz merak etmeyin bence
Evet benim de ameliyatım olalı 1 ay oluyor fakat neredeyse ilk günki gibi şiş bir tek benim mi böyle diye düşünmeden edemiyorum sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi duruyorArkadaşlar merhaba ameliyatımın üzerinden 1 ay 15 gün geçti klitoris bölgesinde şişlik ve ödemlerim var doktorum normal olduğunu söylüyor ama tam inmiş halini ne zaman görebileceğiz acaba ya
hangi doktora oldunuzEvet benim de ameliyatım olalı 1 ay oluyor fakat neredeyse ilk günki gibi şiş bir tek benim mi böyle diye düşünmeden edemiyorum sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi duruyor
Ben devlet hastanesinde oldum özelde değil maalesefhangi doktora oldunuz
Tek olmadığıma sevinsem de ikimiz adına da üzgünüöEvet benim de ameliyatım olalı 1 ay oluyor fakat neredeyse ilk günki gibi şiş bir tek benim mi böyle diye düşünmeden edemiyorum sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi duruyor
buraya yazdıktan sonra mucizevi bir şekilde ödemlerde azalma oldu sanırım biraz sabır ve zaman gerekli normale döneceğizEvet benim de ameliyatım olalı 1 ay oluyor fakat neredeyse ilk günki gibi şiş bir tek benim mi böyle diye düşünmeden edemiyorum sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi duruyor
Evet benim yapışmadı ve yeniden dikiş atılacakHerkesin değişik sıkıntıları oluyo bnmde 23.gün iltihaplarım geçmedi dikislerim yawastan düşmeye başladı ancak birbirine tam yapismayan yerler war benzer durum yaşayan war mi forumda yazıyorum ancak bu durumla ilgili paylaşım yapana denk gelmedim paylaşım yapan olursa çok sewinirim tek ben mişim gibi geliyor artık bna bunları yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?