- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
sen erkek üyemisin burada kızları konuşturup kafamı yapıyon birader...ben bayan olduğuna inanasım gelmiyorYara aylardir kapanmadi.Ve o olaydan sobra titreyemiyorum yani eskisi gibi tam doruga ulasacakken ulasamiyorum yapisi bozuldu sanirim ne yapicam
Ne bilek bacim bu kadar ozgur bir bayyan olamaz dedimOfff herkesi erkek sanmayin cidden bir suru konu okuyorum erkekmisin yaziyorlar.Erkek falan degilim bekar bir genc kizim.Inanmiyorsaniz yorum yapmayin
Kartonmuuuu gercekmisin sen ayyy ne günlere kaldik acıyı seviyosun galiba baksana sert şeyler ve çok ilfincan kartonla masturbasyon vayyyyyyMerhabalar yazarken cok utaniyorum ama burdan fikir yurutmem lazim lutfen ciddi cevap yazin.bir gun kartonla masturbasyon yaptim.sert bir şekilde alttan sürtunerek sertti baya.Ve vajinama baktigimda klitorisin yanindaki Yerin ortadan ayrildigini gordüm.Yani klitorisin yaninda bagli oldugu 2 et parcasi ayrilmisti.Ve klitorisimin ustunde kucük bir yirtilma olmus.Ve bosaldigim zaman çikan siviyi gorüyorum yanlari yirtildigi icin.Bu olay üstunden 6 ay gecti fakat hala ayni ve bosalirken titreyemiyorum ve zevk almakta sorun yasiyorum.Yanmada yasiyorum.Ne yapmam gerekiyor doktora gitsem napicak ??
Sakiz kutusumu ? Valla nasil yapiliyir biledigim icim bisey diyemiycem. Ama garip geldi bana. Tek care doktora sormak. Ayrica evli degilsen bu islerle ugrasma bence. Cok lazim birsey olmasa gerek.Ka
Çok utaniyorum ama karton dedigim sey sakiz kutusu
Valla benimde aklima gelidide direkt suclama yapmak istemedim. Boyle axik secik konusabilen kadinlarda var. Biraz bizlerden farkli yani. Oyle birisi olabilecegini dusundumAhahaaa testere var istersen
Fakesin kesinnnn...Kadınların kullanmayacagi kelimeler kullanıyorsun..Yuru git işine!
.Valla benimde aklima gelidide direkt suclama yapmak istemedim. Boyle axik secik konusabilen kadinlarda var. Biraz bizlerden farkli yani. Oyle birisi olabilecegini dusundum
Valla haklisin.
Açık secik konuşmak başka..bu başka..Hangi bekar. Yada evli bayan böyle önemli bir sağlık sorunu yaşayıp da doktora gidip çaresine bakmaz?Pöffff inandırıcı değil..
Turk insani gercekten garip.Siz kafayimi yediniz be ? Fakesin fakesin fake falan degilim diyorum neden inanmiyorsunuz acaba ? Kadinlarin kullanmayacagi kelimeler derken ? Cidden inanamiyorumAhahaaa testere var istersen
Fakesin kesinnnn...Kadınların kullanmayacagi kelimeler kullanıyorsun..Yuru git işine!
Dünya bozuldu bacimmm neler cikicakyok artık daha neler duyacağız ya
Acik secik mi ? Gelmis cinsellikte kocasiyla nasil sex yaptigini anlatanlar varken ben anlatincami sorun oluyor bir kendinize gelin bence.Doktora ne diyecegim bunu anlatinca doktor ne yapacak ? diyorum sizin fediklerinize bakinValla benimde aklima gelidide direkt suclama yapmak istemedim. Boyle axik secik konusabilen kadinlarda var. Biraz bizlerden farkli yani. Oyle birisi olabilecegini dusundum
Alahim yarabbim sadece 1 kere yaptim ondan sonra zevk alamamaya basladim diyorum zaten suan yapamadigimi soyluyorum nasil cozucemSakiz kutusumu ? Valla nasil yapiliyir biledigim icim bisey diyemiycem. Ama garip geldi bana. Tek care doktora sormak. Ayrica evli degilsen bu islerle ugrasma bence. Cok lazim birsey olmasa gerek.
Ay sen çok yaşa emi ne guldummmBir dahakine sunta dene
Küçücük çocuk bile sert bişe ile zarar gelir cilde diye düşünür yani siz bu Yaşınız la hiçmi aklınıza gelmedi yani anlamak mümkün değil valla daha önce hiç klitoris yırtığı duymadimAlahim yarabbim sadece 1 kere yaptim ondan sonra zevk alamamaya basladim diyorum zaten suan yapamadigimi soyluyorum nasil cozucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?