klitorisimde ağrılı şişlik

bonboncum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
26
0
86
Ankara
Merhaba doktor hanım,
Benim klitorisimde iki gün önce farkettiğim ağrılı küçük bir şişlik var. Üzerine bastırınca ağrıyor. Şişlik dış yüzeyde değil, içte. Doktora gitmeyi düşünüyorum ancak şu an çok endişeliyim. Bu şişlik neden olmuş olabilir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

Merhaba doktor hanım,
Benim klitorisimde iki gün önce farkettiğim ağrılı küçük bir şişlik var. Üzerine bastırınca ağrıyor. Şişlik dış yüzeyde değil, içte. Doktora gitmeyi düşünüyorum ancak şu an çok endişeliyim. Bu şişlik neden olmuş olabilir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

merhaba geçmiş olsun. doktora gitmek en doğrusu, enfeksiyon da olabilir, basit bir durum da ama klitoris bölgesi fazla sayıda sinir ile uyarıldığından ağrılı da bir bölgedir, durumunuz kötüye doğru gitmeden doktorunuza görünün. belki ben cvp yazana kadar sorununuz bitmiş bile olabilir. dilerim öyledir. sevgiler.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sorunum devam ediyor. Şişlik iyice büyüdü ve çok ağrılı dediğiniz gbi. Doktordan randevu aldım gideceğim. Çok teşekkür ederim.

Back
X