- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman birikmemiştir okadar kısaysa o kılın orda ne işi var hala çözemedimYok öyle uzun değil kısa kirpikDen daha kısaydı diyebilirim
Nasıl yaniOraya dokunurken korkar mısın normalde?
Dönme hiç yaşamadım bilmiyorum ama hani sanki oraya birikmiş gibi oraya nasıl girer ona da mantığmi almıyor ama ..elimle alınca hemen geldi zatenSorun yok içinde dönme varsa alın
Bir daha çıkarsa bi doktora gösterin orada derin bi dönmemi var acaba
Hassas nokta yıpratmayın sıkıp
Tüylerimi temizlerken oraya mı girdi diyorum bilmiyorum ki batık gibi de değildi elimle alınca geldiO zaman birikmemiştir okadar kısaysa o kılın orda ne işi var hala çözemedim![]()
Oda olabilir oraya kaçıp acıttmışta olabirTüylerimi temizlerken oraya mı girdi diyorum bilmiyorum ki batık gibi de değildi elimle alınca geldi
Bir hastalığın var mı, vajinismus hastalığı olanlardan korkup dokunamayan bile varmış klitorisine mesela.Nasıl yani
Ya bende ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum inşallah ciddi bişey değildir enfeksiyon kıl dönmesi vs gibiOda olabilir oraya kaçıp acıttmışta olabir
Yok vajinismus değilimBir hastalığın var mı, vajinismus hastalığı olanlardan korkup dokunamayan bile varmış klitorisine mesela.
Öyle bişey değildir sanmıyorum korkma çok elleme hasas bölgedir orasıYa bende ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum inşallah ciddi bişey değildir enfeksiyon kıl dönmesi vs gibi
Örneğinize çok güldmEşarp iğnesi başı gibi çıkıntı orası, birikemez ki.
Hayattaki şansım valla ya :))))Öyle bişey değildir sanmıyorum korkma çok elleme hasas bölgedir orası
Ya öyle abartkcak bişey yok merak etmeHayattaki şansım valla ya :))))
Ya inşallah yoktur bu Süreç de hastaneye gitmek istemiyorumYa öyle abartkcak bişey yok merak etme![]()
Geçer geçer çok elleme öyle yarın düzelirYa inşallah yoktur bu Süreç de hastaneye gitmek istemiyorum ☹ Biraz da kızarıklık vardı ondan tırstım da bakalım yarına geçerse bişey yok demektir
Çok teşekkür ederim desteğin içinGeçer geçer çok elleme öyle yarın düzelir
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim desteğin için![]()
Tamam sorun yokNasıl yani
Dönme hiç yaşamadım bilmiyorum ama hani sanki oraya birikmiş gibi oraya nasıl girer ona da mantığmi almıyor ama ..elimle alınca hemen geldi zaten