Klomen !!!! Acıl yardım lutfen !!!

Nazende

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
177
0
0
İstanbul
23 gunde bır adet oluyorum
nısan 14 de adet oldum ve 5.gun klomene basladım yanı 18.gun 5 gun gunde 1 tane ıctım ama dr sehır dısında dıyekontrole gıtmedım dolayısıyla ıgnede olamadım sorum su? Normalde klomenıcdıkten ne kadar sonra yumurtalar catlar....bugun 14 gun ve cok can yakıcı sag kasıgımda ve vajına ustunde basınc e agrı hıssedıyorum ....

keşke dr.a gitseydin yumurtalar ne kadar olgunlaştığına bakıcaktı dr. istenilen olgunluğa ulaşmış ise iğne o zaman vericekti

kendı dr yok dıye baskasınada gıtmek ıstemedım ama cok sancım var
dr hanım bı cevap allah rızası ıcın ne yapmalıyım dayanamıyorum sızın cevabınıza gore dr gıdıcem olmadı acıle gıdıcem dayanamıyorum lutfennnnnnnnnnnnnnn

kendı dr yok dıye baskasınada gıtmek ıstemedım ama cok sancım var
dr hanım bı cevap allah rızası ıcın ne yapmalıyım dayanamıyorum sızın cevabınıza gore dr gıdıcem olmadı acıle gıdıcem dayanamıyorum lutfennnnnnnnnnnnnnn

selam doktorunuz sizi kontrole çağırmış bir amacı var kontrollerin muhtemelen gelişmiş yumurtanız ya çatladı ya haddinden fazla büyüdü ya da çok sayıda gelişti. elbetteki bu kadar ağrınız var ise doktorunuza gideceksiniz internet başından soru sorarak zaman kaybetmenin anlamı yok. benim de size önereceğim şey doktora gitmeniz olacak çünkü. geçmiş olsun.

dr sehır dısında dıye yazmıstımsanırım okumadınız!!!!!
Burda olsa zaten gıdıcektım !!!!!!
Eger ınternet basında drlara sorusormak zaman kaybı neden ınsanlara zaman kaybettırıyosunuz???? Boyle bı uygulamaolmasın herkezdedra gıtsınsıze sorusorup zaman kaybetmesın demı????!!!!!!!!!!!!!!
Ayrıca benım sordugum sorunun cevabınıdavermedınız! Bn neden agrım oldudemedım
klomenden sonra yumurta ne zaman catlar dıyesormustum!
Sanırım bılmıyosunuz''''!!!

dr sehır dısında dıye yazmıstımsanırım okumadınız!!!!!
Burda olsa zaten gıdıcektım !!!!!!
Eger ınternet basında drlara sorusormak zaman kaybı neden ınsanlara zaman kaybettırıyosunuz???? Boyle bı uygulamaolmasın herkezdedra gıtsınsıze sorusorup zaman kaybetmesın demİ????!!!!!!!!!!!!!!
Ayrıca benım sordugum sorunun cevabınıdavermedınız! Bn neden agrım oldudemedım
klomenden sonra yumurta ne zaman catlar dıyesormustum!
Sanırım bılmıyosunuz''''!!!

bu tarzınıza karşılık sorularınız cevaplanmayacaktır. saygılarımla

Aytun Hocama soğukkanlılığı için çok teşekkür ediyorum lakin aynı soğukkanlılığı ben koruyamayacağım.

Burada yapılan çalışma tamamen gönüllü olarak yürütülmektedir ve karşılığı bu şekilde terbiyesizce yorumlar olmamalıdır.

Back
X