Klomen !!!! Acıl yardım lutfen !!!

Nazende

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
177
0
0
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

23 gunde bır adet oluyorum
nısan 14 de adet oldum ve 5.gun klomene basladım yanı 18.gun 5 gun gunde 1 tane ıctım ama dr sehır dısında dıyekontrole gıtmedım dolayısıyla ıgnede olamadım sorum su? Normalde klomenıcdıkten ne kadar sonra yumurtalar catlar....bugun 14 gun ve cok can yakıcı sag kasıgımda ve vajına ustunde basınc e agrı hıssedıyorum ....

mrhba cnm bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve dün adetimim 16. günüydü yumurtam büyük olduğu için çatlatma iğnesini yaptı doktorum.sana tavsiyem başka bir doktora git ve bu dönemdeki yumurtanı iyi değerlendir.muhtemelen ağrıların yumurtan geliştiği için cnm endişelenme ve vajinal ultrasyona gir zaten geişmişse iğneyi yaparlar boshayallersmile

kendı dr baskasına gıtmek ıstemıyorum gun asırı ılskı ye gırıyorum bakalı m artık bu ayı gozden cıkardım hayrlısı
sanada cok gecms olsun ınsallah hamıs kalırız bu ay :)

merhaba
klomen sonrası ortalama 10 gün sonra yumurtlama olabilir ancak bu çok değişiklik gösterebilir hatta bazen yumurtlama olmaz ve kistler oluşabilir.Bu nedenle bir kontrole gitmeniz doğru olacaktır.Bu tür yumurtlama arttıran ilaçların kontrol dışı kullanılması uygun olmaz

kullnmaya basladıktan 10 gün sonrmı kullanm bittikten on gun sonramı peki

merhaba
bunlar böyle tahmini olacak şeyler değildir bence doktorunuza gidin muayene olun kist yapmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…