Klomen? Ankarada uygun fiyata Hsg?

BirVarmisimBirYokmusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
2.078
2.142
83
Merhaba. Birkac sorum olacak. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Yumurtanin normal gelisim surecini hic takip etmeden direkt klomen vererek takibe başlamak normal mi sizce? Kist ve kilo yaptığı dogru mu?
Bir de Ankara'da Hsg cektireblecegim guvenilir,acisiz,uygun bi yer tavsiye edebilir misiniz lutfen?

Merhaba. Birkac sorum olacak. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Yumurtanin normal gelisim surecini hic takip etmeden direkt klomen vererek takibe başlamak normal mi sizce? Kist ve kilo yaptığı dogru mu?
Bir de Ankara'da Hsg cektireblecegim guvenilir,acisiz,uygun bi yer tavsiye edebilir misiniz lutfen?
Kist yapabilir ama reglle atılabilen kistler. Klomende amaç birden çok yumurta geliştirip ihtimali arttırmak. 3 ay kullandim kilo yapmadı. Ben başarılı bir sonuç alamadım. Ankara ile ilgili bir bilgim yok. 🤷🏻‍♀️

Ben ankarada hastane hastane gezdim bu konuda en iy8 cozum ve rahatli gulhane arastirma hastanesinde buldum ozeldende yazabilirsin her konuda yardimci olabilirim sana canim

Back
X