- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Benimde yumurtlama sorunum yok hatta hiçbir sorunumuz yok hayırlısı olsun rabbim tez vakitte bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBu ay ben de klomene başlıcam doktorum eğer yine hamile kalamazsan gel dedi ama adetim kurban bayramına denk geliyor şimdi ben 2.ayda da kullansam sorun olur mu sanırım sizin 2.ayınız sormak istedim benim yumurtlama sorunum yok sadece günlerini bilelim diye yazdı
Bende iki ay kullandım Mart ayında yumurta oluştu gebe kalmadım Nisan'da kullandım oluşmadı yumurta genede kalmadım hastada olmadım 70 gün oldu bugünKlomende kist olan çok var bir sonraki adette atılıyor vs sonra bida klomen kullandırtıyor Dr. Vs orası kafama takıldı ks yokken kullanınca yumurtlama gelişiyor ama kisle uğraşıyorsun bu kez
Aynen eşimde de öyle bi sorun çıkmadı ben çok kafaya takıyorum galiba ondan olmuyor 10.ay da bitti inşallah tez zamanda hayırlısı olsun hepimiz için çok teşekkür ederimBenimde yumurtlama sorunum yok hatta hiçbir sorunumuz yok hayırlısı olsun rabbim tez vakitte bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Herkeste kist oluşmuyor ben iki ay kullandım bu ayda kullanıcam sanırım reglin 4. Günü doktora gidicem bakalım ne dicekKlomende kist olan çok var bir sonraki adette atılıyor vs sonra bida klomen kullandırtıyor Dr. Vs orası kafama takıldı ks yokken kullanınca yumurtlama gelişiyor ama kisle uğraşıyorsun bu kez
Doktora gitseydiniz keşke kist oluşmuştur belki ilaç vs verir regliniz gelirBende iki ay kullandım Mart ayında yumurta oluştu gebe kalmadım Nisan'da kullandım oluşmadı yumurta genede kalmadım hastada olmadım 70 gün oldu bugün
Bende on aylık evliyim hayırlısı inş isteyen herkese tez zamanda evlat versin RabbimAynen eşimde de öyle bi sorun çıkmadı ben çok kafaya takıyorum galiba ondan olmuyor 10.ay da bitti inşallah tez zamanda hayırlısı olsun hepimiz için çok teşekkür ederim
10 gündür adet görmedin mi peki neden? Gebe değilsenBende iki ay kullandım Mart ayında yumurta oluştu gebe kalmadım Nisan'da kullandım oluşmadı yumurta genede kalmadım hastada olmadım 70 gün oldu bugün
Canım sen klomenden sonra çatlatma iğnesi oldun mu kistten çok korkuyorum çatlamada bi sorunum yok ama çatlamazsa kist yaparmışBende on aylık evliyim hayırlısı inş isteyen herkese tez zamanda evlat versin Rabbim
Ben bir kez iğne oldum ama hamilelik olmadı kistte oluşmadı bu ay yine iğne verdi bakalımCanım sen klomenden sonra çatlatma iğnesi oldun mu kistten çok korkuyorum çatlamada bi sorunum yok ama çatlamazsa kist yaparmış
Gittim canm tarlusul verdi ama etki etmedi çok şükür oldum rahatladımDoktora gitseydiniz keşke kist oluşmuştur belki ilaç vs verir regliniz gelir
Bilmem canm belki pisikolojik olarak kafaya çok takıyorum ondan olabilir bu ay fermara başladık bakalım olmadı ilaçlı ultrason yaptıracağım cumartesi kontrolüm var10 gündür adet görmedin mi peki neden? Gebe değilsen
İnşallah hayırlı haberler alırsınBilmem canm belki pisikolojik olarak kafaya çok takıyorum ondan olabilir bu ay fermara başladık bakalım olmadı ilaçlı ultrason yaptıracağım cumartesi kontrolüm var
İnşallah canım. İnşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin sanadaİnşallah hayırlı haberler alırsın
Amin isteyen herkeseİnşallah canım. İnşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?