klomen+catlama ignesi

Aynen çok yoruldum :( bana 2 ay klomenle plmazsa aşılama yapıcaz dedi ama bende bu ay beklicem hsg yi çektirip çok korkuyorum filmden. Ctesi çektircem.Bazılarında hsg den sonra tupler iyice açıldığı için bebek olmaolasılığı yuksekmiş ama eşimde düşüklük var hiç sanmıyorum hiçbir zaman olmazsa diye çok uzuluyorjm allah hepimxd yardım etsin :(

Amin canım benimde bayramdan sonra belli olcak bundan sonraki surecin nasıl işliycegini ama bana doktor bi sayı vermedi llomen icin catlama ignesi bunun 5 e 6 ya kadar yolu var olmadı diye üzülme dedi ne kadar pozitif olursak o kadar iyi sonuc alırız ama olmuyoki iste çıkmıyor aklımızdan :( tez zamanda kavustursun bizi bebeklerimize RABBIM

Amin canım benimde bayramdan sonra belli olcak bundan sonraki surecin nasıl işliycegini amq bana doktor bi sayı vermedi llomen icin catlama ignesi bunun 5 e 6 ya kadar yolu var olmadı diye üzülme dedi ne kadar pozitif olursak o kadar iyi sonuc alırız ama olmuyoki iste çıkmıyor aklımızdan :( tez zamanda kavustursun bizi bebeklerimize RABBIM

Ama yazdım farklı anlaşılmasın kızlar amq çıkmış... ama yazmıştım

Amin canım benimde bayramdan sonra belli olcak bundan sonraki surecin nasıl işliycegini amq bana doktor bi sayı vermedi llomen icin catlama ignesi bunun 5 e 6 ya kadar yolu var olmadı diye üzülme dedi ne kadar pozitif olursak o kadar iyi sonuc alırız ama olmuyoki iste çıkmıyor aklımızdan :( tez zamanda kavustursun bizi bebeklerimize RABBIM

Benim eşim de problem yok hersey bende bitiyo sanırım zaten onun psikolojisi de ayrı :(

Evet cnm doktorum önerdi aşılamayı o filmi çekmeden yapamam tüplerin açık olduğundan emin olmam lazım dedi. Bazen küçük yapışıklıklar oluyormuş onlarda açılıyormuş filmde verilen ilaç sayesinde sanada bence film çekmedn aşılama yapmaz ki inş hamile kslırsın gerek kalmaz sizde sorun ne peki

ANLADIM CANIMM. EĞER AŞILAMAYA KALIRSAM BENDE DOKTOR DMESSE TEKLİF EDEYİM O ZAMANA..inşALLAh sana da gerek kalmaz canım sağolasıın..bende fsh yükskeliği vardı o normlae indi ama olmuyorr genee..bi de yumurta çatlıyor mu hiiç bilmiyordum ben doktora dedim klomen verdii bu ay başladık bakalım..ay sonunda belli olacak benim durumum..

ii akşamlar arkadaşlar direk konuya giriyorum adetimi geçen ay 7sinde oldum bu ayda bugun öglen oldum sanırım ama kahverengi neden olabilir:18:acil cvp bekliyom

Tatlım bence takılma bişey yoktur olabiliyor bazen ama genede doktoruna sor tabi

ya ben ilk ke zklomen kullandım oda böyle oldu
yumurtaları çok büyüttü ve adet oldum küçülmedi
bugun dogum kntrol hapı verdi kullanmakta kararsızım ne yapsam acaba
Benim 3 doz olcak bayramdan sonra gel dedi adet olmazsan icim sıkılıyo :( artık o kadar yoruldum ki

canım sen ne kadar süredir istiyordun sorum neydi
Canım daha 5 ay bu klomenle 3 doz olcak ama testler negatif çıkıyo ama edette olmadim 19 gündür gecikiym sorun yumurtalarim olusmuyomus klomenle yumurta olusturup catlama ignesi yaziyo 12 gun adetin. Esimin problemi.yok ben sorun olunca buda beni 2 kere üzüyo her ay umutlanp negatif sonucu gorunce yıkılıyo insan al bak bu ay da oyle ne oldugu belli ne olmadigi doktor rahim 14 mm diyo anlamadim gitti :(

Canım daha 5 ay bu klomenle 3 doz olcak ama testler negatif çıkıyo ama edette olmadim 19 gündür gecikiym sorun yumurtalarim olusmuyomus klomenle yumurta olusturup catlama ignesi yaziyo 12 gun adetin. Esimin problemi.yok ben sorun olunca buda beni 2 kere üzüyo her ay umutlanp negatif sonucu gorunce yıkılıyo insan al bak bu ay da oyle ne oldugu belli ne olmadigi doktor rahim 14 mm diyo anlamadim gitti :(

inşallah olur cnm eşinde problem yoksa neden 2kere üzülesin cnm sevin ondada olsaydı hadi daha zor olmazmıydı bu soğan ve incir kürünü çok övüyorlar kullandın mı.

inşallah olur cnm eşinde problem yoksa neden 2kere üzülesin cnm sevin ondada olsaydı hadi daha zor olmazmıydı bu soğan ve incir kürünü çok övüyorlar kullandın mı.

O anlamda demiyom zaten sadece bu yükü tek basima üstlenmek üzüyo. Yok hic denemedim cok okuyom bende burda işe yariyomu acaba

ibrahim saraçoğlunun sayfasın da tam tarif var canım bi bak isterden ben 1kez soğan yaptım soğan normaldede yemem suyunuda içemedim

Bende icemem ki :) ben bunun kistlrre yaradiginin duydum canım

ANLADIM CANIMM. EĞER AŞILAMAYA KALIRSAM BENDE DOKTOR DMESSE TEKLİF EDEYİM O ZAMANA..inşALLAh sana da gerek kalmaz canım sağolasıın..bende fsh yükskeliği vardı o normlae indi ama olmuyorr genee..bi de yumurta çatlıyor mu hiiç bilmiyordum ben doktora dedim klomen verdii bu ay başladık bakalım..ay sonunda belli olacak benim durumum..

Kızlar ben hala adet olmadım bugun 20. Gün oldu

Back
X