Klomen + Çatlatma iğnesi Kullananlar Kullanacak olanlar Yardım

Mihrimah00

Baslangic:98 kg --- Güncel:86.5kg Emziren Anne!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
1.298
1.080
Kızlar Merhaba . Bu ay Klomen kullandım bugün doktor çatlatma iğnesi verdi ama 14 mayısta yeni perşembe günü kullanıcam . Doktor perşembe cuma ilişki dedi ama kafam karıştı iğneden 36 saat sonra ilişki olmuyormuydu erken olursa bide puff :KK64:

catlatma iğnemi buqun yedıde vuruldum . kolumdan aynı etkı olur heralde .ağrılarım basladı inşalla catlarda bebeğim olur :)

evet gittim kontrole doktor yazdı iğneyi iğneyi acile vursunlar die götürdüğümde ordaki doktor klundan vurun dedı :/ etki eder diolar ama bilemedim

değişik şekilde vuruluyormuş cnm seninkide kolundan demekki ne zaman ilişki önerdi doktor

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Kızlar Merhaba . Bu ay Klomen kullandım bugün doktor çatlatma iğnesi verdi ama 14 mayısta yeni perşembe günü kullanıcam . Doktor perşembe cuma ilişki dedi ama kafam karıştı iğneden 36 saat sonra ilişki olmuyormuydu erken olursa bide puff :KK64:
Mrb siz hamilesiniz doğru mu çatlatma sonrası gebelikmi klomen ateş basmalari tamamda iğne ilkkez oldum çok sikintiliyim anlatirmisiniz kaç gun surcek yan etkileri bebekten vazgectim adeta o denli kötüyüm bugun 5gundur

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun
bence daha erken umutsuzluga kapilma

Ya ilk gebeligimde hiç bir şey yapmadan korunmayı bırakır bırakmaz o ay hamile kaldım sonra bir daha olmadı iki düşük var şimdide korkuyorum inş bakalım hayirlisi
aslinda düşüklerin sebebi bi araştırılsa olurmuş. belki pıhtılasma sorunun vardir ya da genetik

Benn ce günün geçsin 3.5 gün sabir allahım sabır versin yardimci olsun olur inşallah

X