KLOMEN+CATLATMA İGNESİ OLUP BEKLEYENLERRRR

Ezgi Engin

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
63
40
37
BU AY İĞNEMİ VURULDUM VE BEKLEMEDEYIM .. KAN TAHLİLİ YAPTIRACAGIM ZAMANA KADAR BENIM GİBİ BEKLEMEK İSTEYEN TUM ARKADASLARI BEKLİYORUM.GELİN BERABER BEKLEYELİM BELİRTİLERİMİZİ YAZALIM BIRBİRİMİZE.

merhaba, ben de bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum çarşamba gününü bekliyorum. eğer çarşamba günü regl olmazsam perşembe kan tahlili yaptırcam. bu ay çok umutlu değilim aslında ama yine de bekliyorum işte.

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

iğneden sonraki 14 gün içinde yapılan testler, iğnenin içeriğinden yanlış çıkabiliyor ve pozitif olabiliyormuş. bilgin olsun.

iğneden sonraki 14 gün içinde yapılan testler, iğnenin içeriğinden yanlış çıkabiliyor ve pozitif olabiliyormuş. bilgin olsun.
Ama azalmistir etkisi diye dusunuorm.cunku vurilduktn 3 gun sonrada ayni derede cikmisti simdide ayni 13 gun gecti yine aynimi cikar.yarin kan testi yaptircm cuma doktora gidecegm icin yaptirmam gerek hayirlisi attik

bilmiyorum canım, burada bikaç arkadaş vardı, idrar testi 3 gün üst üste pozitif çıkmış sonra kan tahlili yaptırmış negatif. oyüzden söyledim.
kendim böyle birşey yaşamadım.

Anliyorm. Bn doktora gitcm diye yaptirayim bi dedim.cunku 15 gun sonra test yap gel dedi yaptirip gideyim diye dusundumde o yuzden. Hayirlisi artik ilk denememis zatn. Umutluyuz ama Rabbim ne zmn isterse o zmn olur zatn.

15 güne kadar iğnenin etkisi geçiyor ve daha gerçekçi sonuçlar alınıyor. tabi inşallah hamilesindir.

X