Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Ilkmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
1.421
1.439
63
Merhaba ben 1 hafta önce klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum göbekten igeme vurulduğum günden bu yana kasiklarim ve belim ağrıyor aynı etkiler herkesde oluyor mu ve olumlu sonuçlara ulaşanlar bi umut olur mu bize

Merhaba ben 1 hafta önce klomen sonrası çatlatma iğnesi vuruldum göbekten igeme vurulduğum günden bu yana kasiklarim ve belim ağrıyor aynı etkiler herkesde oluyor mu ve olumlu sonuçlara ulaşanlar bi umut olur mu bize
Merhaba. Ben 6.kez çatlatma iğnesi vuruluyorum. İnan her defasından farklı seyler yaşadım canım

Selamlar kızlar bende klomen kullandım önceki gün iğnem vuruldu yumurtlarım büyümüş 18 ve 21 kasık ağrısı olabilir dedi doktorum

Selamlar kızlar bende klomen kullandım önceki gün iğnem vuruldu yumurtlarım büyümüş 18 ve 21 kasık ağrısı olabilir dedi doktorum
Canım inşallah hayırlı haberlerini alırız. Kasik ağrın olabilir hatta bel ağrısı da ve önemlisi insanın bünyesini alt üst ediyor hormonların tavan yapabilir yani ben reklama bile ağlar oldum ayın 2 de yapıldı bana da geçmek bilmeyen 14 gün :KK51:

İnan’ın öyle bi gerginlik sinir var üstümde engel olamıyorum dün öğlen vuruldum iğneyi bu gece ilişki dedi bilmiyorum çatladı mı noldu daha sonra gün aşırı ilişki dedi inşallah işe yarar siz ne kadardır istiyorsunuz probleminiz ne acaba

İnan’ın öyle bi gerginlik sinir var üstümde engel olamıyorum dün öğlen vuruldum iğneyi bu gece ilişki dedi bilmiyorum çatladı mı noldu daha sonra gün aşırı ilişki dedi inşallah işe yarar siz ne kadardır istiyorsunuz probleminiz ne acaba
Ben 13 aylık evliyim ilk aylar istemedik nisan ayında istedik rabbim de nasip etti mayıs ayında kan pıhtılaşması 'ndan düşük oldu iki ay yasaktı şimdi de iki aydır istiyoruz önce intihaplanma cıktı sonra adet olmadım tekrar kontrole gittim yumurta pasifliği dedi klomen t çatlatma iğnesi verdi işte 7 gün bugün beklemedeyim. Hikayem böyle :)

Kaç yaşındasın bu arada canım bu günlerde kendini sıcak tut eşine keçi boynuzu falan al bu süreç biraz yoğun ya çok faydası olur siz ne kadar süredir istiyorsunuz

Ben 2 yılı geçti evliyim 26 yaşındayım 1,5 yıldır istiyoruz hiç bi sorun gözükmüyor eşimde soerm sayısı biraz az ama doktorlar sorun etmedi ama daha nasip olmadı bi kere olmuş ya yine olur bu bile çok güzel inşallah tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşarsın bal ceviz fln yediriyorum keçi boynuzu aklıma gelmedi beklemekte çok zor

Kesinlikle şifanın nerden geleceğini bilemiyoruz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberini alırız :)

Muhakkak yazarim ama sonuç olumsuz bence canım bu ayda olmadi gibi bu gün 7 gün çatlatma iğnesi etkisi ile çift çizgi oluyormuş bi göreyim şu iki kırmızı dedim o bike çıkmadı testin yarisi kırmızı kanlı gibi oldu. Sende inşallah yaz olumlu haberlerini bekliyorum inşallah :anneadayı:

İnşallah ama hiç belli olmaz o daha adetini var baya içini ferah tut arkadaşım olmaması için bi sebep Yok daha şimdiden kötüyü düşünme

İnsallah işe yarar canım. Güzel haberi alırsın 2 hafta sonra. Benim doktorum eğer çok şişman değilsen çatlatma iğnesinden sonra mutlaka çatlar iğnem dedi.

Back
X