- Konu Sahibi bir umut belki
-
Çoğul gebelikler olabilir tabi cnm inşallah hayırlısı wbende dün 13. Günü kan testi verdim malesef 2 çıktı regl olmayı bekliyorum artık umudum yok kalmadı bugün 14. GünYok rahim filmi çekilmedim doktorum öyle viseyi şuanlık görmedi hani rahim film çekelim diye söylemedi su an 2 tedavimdeyim klomen +femara yazmıştı onlarida 5 gün kullandim adetin 2 ci günü basladim sonra yumurta takibime gittim dediği gün zaten dun gittim ve 3 yumurta oluşmuş ilkinde 1 yumurtaydi olmadi ama bu sefer 3 yumurta ve bu gün icinde çatlatma iğnesini vuruyorsun dedi bende eve gider gitmez vurdum ve sonra iğnenin etkisini baya hissettim diyebilirim sağlı sollu ağrım oldu ayaklarimdaa bile ve ilişkim de inanilmaz ağrım oldu ilk defa ve sabaha kadarda gramplar yaşadım ve halada sızıntıların oluyor acaba yumurtamm falan mi çatlıyor onu düşünüyorum şuan 3 yumrtam var gebelik sansi yüksek oluyor yumurta ne kadar çoksa ama bilemedim ikiz veya 3 olma ihtimali olabilir mi ciddenheveslenmiyim ama ilkine gore daha böyle değişik hissediyorum kendimi
Merhaba son durumunuz nedir merak ettimDun yaptırdım kan testi pozitif negatif olarak baktırdım değer olarak baktirmadim direk pozitif yaziyodu tahlilde
Hayir canim yaptırmadım iğneyi 16 sinda vuruldum 7 gün sonra kan testi ve hızlı gebelik testi yaptım 2 şiddete pozitif çıktı ama iğne etkisi Dedi doktorum muayne bile etmedi direk eve yolladi yaniMerhaba son durumunuz nedir merak ettimtekrardan test veya kan tahlili yaptirdinizmi
Merhaba tahlil verdiniz mi tekrardan merak ettimHayir canim yaptırmadım iğneyi 16 sinda vuruldum 7 gün sonra kan testi ve hızlı gebelik testi yaptım 2 şiddete pozitif çıktı ama iğne etkisi Dedi doktorum muayne bile etmedi direk eve yolladi yani
Suan 12 . Günümdeyim bidahada test yaptirmadim ama karnım çok sis sebebini bilmiyorum
Hayir suan hiç bi belirtim yok vajinal akıntı var bi bugün 14. Günümdeyim 2 günüm kaldı 16 gunumun dolmasına çarşamba kontrole gidicem haber ederim sizleriMerhaba tahlil verdiniz mi tekrardan merak ettim
Hakkında hayırlısı olsun canım haber edersin bizleri umarım güzel bı sonuç alırsın:))Hayir suan hiç bi belirtim yok vajinal akıntı var bi bugün 14. Günümdeyim 2 günüm kaldı 16 gunumun dolmasına çarşamba kontrole gidicem haber ederim sizleri
İnşallah canım haber ederim tabi insallah sende güzel sonuç alirsin hayirlisiylaHakkında hayırlısı olsun canım haber edersin bizleri umarım güzel bı sonuç alırsın:))
Amin inşallah sağol canımİnşallah canım haber ederim tabi insallah sende güzel sonuç alirsin hayirlisiyla
Adet tarihim 4 Kasım gösteriyorMerhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz pcos var bende ilk KLOMEN kullanıp sonra ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 14. Günümdü ama kasıklarıma adet olacakmışım gibi sık sık şiddetli ağrı giriyor 12. Gün test yaptın silik çizgi çıkmıştı birdaha da yapmadım sizce var mıdır
Merhaba sonuç alabildiniz mi ?Hayir suan hiç bi belirtim yok vajinal akıntı var bi bugün 14. Günümdeyim 2 günüm kaldı 16 gunumun dolmasına çarşamba kontrole gidicem haber ederim sizleri
Benimde oglum 6 yasinda ikincisi olmuyorBen 2. Çocuğu istiyorum bir kızım var 13 yaşında ben 34 yaşındayım sebepsiz 6 yıldır olmuyor yeni başladık tedaviye bakalım bu ay olmazsa rahim filmi dedi doktor bende şişkinlik ve hafif kasık ağrısı var baskada akıntı olmadı kafamda deli sorular
MerhabaMerhabalar arkadaşlar bir bilgi alabilirmiyim ben ayın 15 çatlatma iğnesi vuruldum 29 da beta testi yaptım 2.00 çıktı ama adet olmamıştım sonra 31 de gene gittim beta testi verdim 9.49 çıktı çatlatma iğnesi nedeni ile yüksek çıkmış olmaz dimi bugün de bir tıp merkezinde test verdim beta almadılar ama kanımı aldılar kaset teste baktılar 10 dk içinde pozitif yada negatif diye belirtiyorlar değer yüksekliği söylemiyorlar normal idrar kaset testi gibi 10 dk bekliyorlar 2 cızgı olursa pozitifmiş ben ilk defa öyle test duydum bilen varmı negatif diyince moralim çok bozuldu bilgisi olan biri cevap vere bilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?