Klomen+Çatlatma İğnesi

Alemonia

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
150
104
Merhaba bende 26 Nisan'da adet oldum 29.Nisan'dan itibaren 5 gün Klomen kullandım doktorum 4 tane yumurtamın olduğunu adet tarihine kadar gün aşırı ilişki önerdi. 9.Mayıs'da çatlatma iğnesi yapıldı. doktorum en erken 15.gün yani 24.Mayıs'da test yaptırmamı söyledi ama ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım . Laboratuardaki uzman değerin 2.34 olduğunu kesin gebelik yok diyemem var da diyemem dedi acaba varmıdır bebiş??? 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. Son 10 gündür bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ya vücudum bana oyun oynuyo artık .Böyle bir durum yaşayan sonra hamile çıkan var mı aranızda?

4 yumurta ile nası catlama ignesi önerdi benmki 3 yumurtam vardı catlama ignesi onermedi cogul gebelik olur yada yogun bakımlık olabilirsin dedi olasılık ama göze almayalm dedi pzrtsi tekrar yaptır artarsa katlanarak gebis sin inş

4 yumurta ile nası catlama ignesi önerdi benmki 3 yumurtam vardı catlama ignesi onermedi cogul gebelik olur yada yogun bakımlık olabilirsin dedi olasılık ama göze almayalm dedi pzrtsi tekrar yaptır artarsa katlanarak gebis sin inş
Merhaba hanimlar bende klomen ardindan ovitrelle oldm bnm 5 yumurtm vardi arkds yogun bakimlik olrsn flan demis ama anlayamadim eger oyle birsey varsa bu ignelerde buyuk risklermi var. Ve merak ettigim igne kesin catlatiyormu ilk defa kullandim ben tsekkrler.

selam arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım bugun dr a kontrole gittim iki tane yumurtam gelişmiş çrş günü çatlatma iğnesi olucam bkalım

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun

X