klomen+çatlatma iğnesiyle kaçıncı denemede hamile kaldınız??

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
Merhaba arkadaşlar klomen vede çatlatma iğnesiyle kaçıncı denemede hamile kaldınız?? birde sonucu ne zaman öğrendiniz..bilgi verirseniz sevinirim..

Az önce doktor dan geldim 2 yumurtam oluşmuş biri 13mm dedi diğeride öyle galiba 2gün sonra çatlama iğnesi dedi inşallah bebis bekletmez artık:))

merhaba bende pazartesi gittim 2 yumurtam olmuş biri çatlamak üzere yarın yani salı 12 gibi vurdur akşam iişki çarşamba ,perşembe ilişki 3 gün üst üste sonra gün aşırı yapın dedi bu gün iğneyi vurdurduğum gün ve 2 gün kasıkta dolgunluk basınç oldu bugün 5. gün adet sancısı gibi ara ara giriyor ayyyyyyyy inşallah hamile kalırız çok beklemeden

merhaba bende pazartesi gittim 2 yumurtam olmuş biri çatlamak üzere yarın yani salı 12 gibi vurdur akşam iişki çarşamba ,perşembe ilişki 3 gün üst üste sonra gün aşırı yapın dedi bu gün iğneyi vurdurduğum gün ve 2 gün kasıkta dolgunluk basınç oldu bugün 5. gün adet sancısı gibi ara ara giriyor ayyyyyyyy inşallah hamile kalırız çok beklemeden
Bende dün yaptim iğneyi ama birliktelik bugün oldu o da gergin bi şekilde mecbur gibi hissednce zor oluyor normalde hiç öyle değil

Bende dün yaptim iğneyi ama birliktelik bugün oldu o da gergin bi şekilde mecbur gibi hissednce zor oluyor normalde hiç öyle değil
aynen bizde 3. gün pas geçtik napalımmm tövbe yaa çok sıcaktı hava bide mecburi görev gibi olunca çok zor oluyor gerçekten

Merhaba arkadaşlar klomen vede çatlatma iğnesiyle kaçıncı denemede hamile kaldınız?? birde sonucu ne zaman öğrendiniz..bilgi verirseniz sevinirim..
Valla geçen sene ilk ayda kalmıştim ama dış gebelik oldu şimdi ikinci ayim bekliyorum günümü bakalım

Merhabalar, ilk hamileliğin de 2.denemede hamile kalmistim.Kızıma kardeş istiyorum ve tekrar aynı tedaviyi uyguluyoruz 2.ayim bakalım ne olacak?????

merhaba arkadaşlar ben de 2. denemede hamile kaldım şuan 14 haftalık olduk darısı başınıza her şeyin zamanı vardır sabırlı umutlu olun ve bol bol dua edin Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhaba ben 30 unda iğnemi oldum.dün yani 7. Gün pembe akıntım geldi. Sabah test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Doktora gittik beta hcg baktırdı normalde erken baktırmıyorum ama testte ikinci çizgiyi görmüşsün dedi neyse 26,66 çıktı hamikesin dedi ama pazartesi tekrarlayacağız dedi.benle aynı durumu yaşayan var mı?

.

Arkadasim belirtilerin nelerdi acil cevap yazarsan sevinirim
hamilelik belirtilerimmi? adet olucakmışım gibi 7 gün önceden göğüslerim ağrıdı adet olmadan öncede böyle olurdu ve adet olucağım günlerde kasık ağrısı yaşadım ama nrmalde adet olduğumda ilk bi saat kasık ağrısı yaşardım günlerce sürünce anladım

Ewet benim de kasi
hamilelik belirtilerimmi? adet olucakmışım gibi 7 gün önceden göğüslerim ağrıdı adet olmadan öncede böyle olurdu ve adet olucağım günlerde kasık ağrısı yaşadım ama nrmalde adet olduğumda ilk bi saat kasık ağrısı yaşardım günlerce sürünce anladım[/QUOT

Ewet benim de kasik agrim adet gunu veya bigun once olur gecerdi bikac gun onceden basladi batma seklin de adetime 2 gun kaldi
hadi bakalım hayırlısı umarım kalmışsındır ben yumurtlama günümü biliyodum o gün adet olmayınca bi gün snra idrar testinde çıktı sende biliyosan yaparsın

X