klomen&dupbaston dan sonraki aşama iğne ve aşılama mıdır ?

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
klomen&dupbaston dan sonraki aşama iğne ve aşılama mıdır ? acayip korkuyorum.rabbim isteyen herkese versin. aratmasın rabbim yokluguyla terbiye etmesin

klomen&dupbaston dan sonraki aşama iğne ve aşılama mıdır ? acayip korkuyorum.rabbim isteyen herkese versin. aratmasın rabbim yokluguyla terbiye etmesin

canım sorunun nedir pcos mu eğer öyleyse ben klomen artı çatlatma iğnesii oldum gebelik olmadığı için rahim filmi istedi doktor

eğer klomenle başarısız olursa tedavi önce rahim filmi sonrasındada iğne tedavisine geçiliyor genelde iğneylede normalyolla olmazsa gebelik

aşılama yapılır inş tüm bunlara gerek kalmadan gelir bebişin bende klomen en yüksek dozda etki etti tek yumurtam büyüdü amagebelik oluşmadı malesf gelecek ay rahim filmi çekilecek sonrada iğne tedavisi inş biranönce gelir bebişler duphastonda gebelik oluşursa bebk tutunsun diye oluşmazsa regl ol diye veriyor doktorlar yani ben öyle bilyrm bende başlayacğm 3 gün sonra duphastona adet düzensizliğin varmıydı buarada

23 yasına kadar yoktu 3 aydır dupbastonla adet oluorum yumurtalık takibindeyim suanda :18::18:

ben ilk klomen 5 gün ardından dekort en sonda duphaston kullandım ama olmadı bu ayda gene aynı şekilde kullancam olmazsa rahim filmi çek,lcek

ben ilk klomen 5 gün ardından dekort en sonda duphaston kullandım ama olmadı bu ayda gene aynı şekilde kullancam olmazsa rahim filmi çek,lcek

rahim filmim harika tüplerim acık cok sükür,hormonlarım normal .. rabbim ins.tez zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere :44:

ben ilk 4 ay serophene kullandım(klomen benzeri ilaç).yalnız günde 3 kullandığım iki ayda tek yumurta büyüyüp çatlatıldı gebelik olmadı.hsg çektirdim.sonra 2 ay ara verdim.doktor son kez serophene verdi.yine tek yumurta ve çatlatma iğnesi yine başarısız sonuç.bu ay hem serophene sonrası da iğne ile devam ettim.6 yumurtam 18mm üstüne çıktı.doktor aşılama yapalım şansa bırakmayalım dedi ve aşılama yapıldı.şimdi sonuç bekliyorum.bende pko var bu arada

haydi hayırlısı,ben daha asılama asamasına gecemedim :18:

rahim filmim harika tüplerim acık cok sükür,hormonlarım normal .. rabbim ins.tez zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere :44:

Eses cim Rahim filmi çok acı veren birseymiş hatta narkozla yaptırın diyenler var. Bahsedermisin biraz ne kadar sürüyor filmi çekmek ağrı kesicimi verdiler narkozlamı yaptılar canın cok yandımı ve yanında biri şartmı bu işlemi yaparlarken:((

Hayatta en korktuğum sey üreme organları ile ilgili işlemler o da gelip beni buldu.:((

Eşimin herşeyi normal benimli normal o zaman niye olmuyor dedim bazen olabiliyor dedi doktor. 120 kg kadınlar hamile kalıyor.
2-3 ay regl olmayanlar gayet nolmal sekilde hamile kalabiliyor bizim neden olmuyor ki illa doktorlar oramızı buramızı yoklayacaklarmı yani:(((

neshos merhaba cnm,rahim filmi biraz agrılı.asırı degil cnm.
narkoz,agrı kesici hicbirsey vermedi doktorum bana .. :26:
bilsemm ahh neden olmuyorr,vardır vakti saatiii
Allahım aratma yarabbi.bizlere hayırlı evlatlar ver aminn

Evet esescim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder rabbim. Bu ay klomen kullandım iğne vermedi doktor. Muhtemelen 2-3 ay deneyeceğiz olmayacak biliyorum kesin yani rahim filmi isteyecek . İstanbulda bir yer varmış ağrısız sancısız çekiliyormuş. Oraya gideceğim sanırım. Sonrasıda allah kerim. Allahtan bizimki bebek bebek diye tutturmuyor. Oluruna bırak deyip duruyor üzme kendini diyor:(( Rabbim isteyen herkese versin.

yumurtan büyümeden catlatma iğnesi vermez doktor.
benim 2.dozunda cevap verdi.gecmis olsun cnmmm .
benimkide ısrar etmiyor,ben cok istiyorum bebiş

yumurtan büyümeden catlatma iğnesi vermez doktor.
benim 2.dozunda cevap verdi.gecmis olsun cnmmm .
benimkide ısrar etmiyor,ben cok istiyorum bebiş

Yok 2 yumurta oluşmuş yeteri büyüklükteler iğneye gerek yok dedi. Pazartesi günüydü , salı günü çatladığını farkettim 1 tanesimi 2 si birden bilemiyorum ama doktor gün aşırı yapın dedi bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

anladım tatlım,hayırlısıyla insallah ya..
kac yasındasın?kac yıllık evlisin cnm?

anladım tatlım,hayırlısıyla insallah ya..
kac yasındasın?kac yıllık evlisin cnm?

Çok çok güzel bir soru 36 yaşındayım 5 yıl bitti 6. yıla girdik evliliğimizde .

Önceleri istemiyordum çocuk doğumdan korkuyordum kendimi anneliğe hazır hissetmiyordum:(
Emzir altını değiştir bana göre değil derdim. Ama son 1 yıldır istiyorum aslında korkuyorumda , anladımdi daha yeni yeni kendimi hazır hissediyorum. Herkesin ruh hali farklı iste kendimi evliliğe hazır hissetmemde 30 yaşımda olmuştu. Aslında kadere inanırım rabbim kime ne zaman yazdysa o zaman olur buna inanıyorum.

bende doğumdan çooookkk korkuyorumm cnm ya.
sezeryan olurum direkttt benn ayyy
kadere bende inanıyorum,vakti gelince olcak

bende doğumdan çooookkk korkuyorumm cnm ya.
sezeryan olurum direkttt benn ayyy
kadere bende inanıyorum,vakti gelince olcak

Yaşın daha cok genç sen hiç sıkıntı yapma bence BEN İLK GOLÜ GEÇ EVLENEREK YEDİM:) Ben bile su an asılama ve tüp bebek denemek istemiyorum sende 1-2 yıl oluruna bırak illaki rabbim yazdıysa olacak.

Yaşın daha cok genç sen hiç sıkıntı yapma bence BEN İLK GOLÜ GEÇ EVLENEREK YEDİM:) Ben bile su an asılama ve tüp bebek denemek istemiyorum sende 1-2 yıl oluruna bırak illaki rabbim yazdıysa olacak.

abla erteleme asılama falan yap sende ..
kısmetse olur ya canını sıkma hayırlısııı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…