Merhabalar bu süreç gerçekten zor.sanki günler değil dakikalar geçmek bilmiyor.kendimden biliyorum.şuan yaşadıkların benim geçen ay yaşadığım duygulara benziyor.geçen ay 3.klomen+ovitrelle uygulamasından sonra.sanırım iğnenin 5. Veya 6. Günü mide bulantisi yaa kalktım. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz ama içimdeki ses ya öyleyse deyip duruyordu.akşama kadar midem bulanti baktım geçmiyor acile gittim.durumu arabalarını anlattım. Doktor da bugün kandan bakalım eğer iğnenin etkisiyle de olsa hamilelik varsa 2 gün sonra tekrar baktım artış varsa hamilesin dır dedi ama düşme varsa değilsindir dedi.senin de umudunu kırmak istemem ama .ben 2 gün sora baktırdığım değerim 19 dan 6 ya düşmüştü.
Canım cevap yazdığın için teşekkür ederim. Sonunda benimle aynı duyguları yaşayan bir hanfendiye rastlamak çok hoş. Şu an ne durumdasın peki canım? Ne kadar yıldır evlisin, ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve tedaviye ne zaman başladın? 10 un altina düşünce gebelik bile saymıyorlar canım ilacın etkisi vardı demekki
Hayırlısı canm.aslında ben öyle çok stresli biri değilim. Rabbim bi zaman verecek inancıyla beklemedeyim.olmadığında esin de ben de nasip deyip gelebiliyoruz.ama igneden sonra beklemek sıkıntılı heyecanlı bi durum.o günlerde yapıyorsam Stress.Stres gercekten cok etkiliyor herseyi.Pcoluyum ben catlatma ignesi oldum bu ay ama 23ten 7ye dustu hcg ve iki gun once de adet oldum. O kadar yiprattim ki kendimi aglamaktan helak oldum bi aydir. Ona bagliyorum ben aslinda olmamasini. Rabbim hayirlisini versin insallah.
Evet tatlim adetliyken özellikle 3.gün gidersen hormon testi gibi birsürü şeye de bakiyolar.alttan muayene varrrArkadaşlar ben de doktora gideceğim. Adetin 3.günü mü gideyim sizce? Adetliyken alttan muayene ediyorlar mı?
Adetliyken alttan muayene olmaz ama 3.Gun kan testi istiyorlarArkadaşlar ben de doktora gideceğim. Adetin 3.günü mü gideyim sizce? Adetliyken alttan muayene ediyorlar mı?
Aynen oyle canim benim anlatmak istedigim de buydu tam olarak. Ama nedensiz engel olamiyo insan ister istemez dusunuyoruz.Kızlar bende de stres igneyi olduktan sonra başlamıştı. Ilk tedavimiz diye fazla da takılmıyoruz. Bu aylarda çocukla alakalı olmayan stresli bir döneme gireceğimiz için rabbim ondan kısmet etmemiştir belki de diyorum. Hamilelikte stres bebek için tehlikeli, zaten daha önce ocak ayında düşük yapmıştım. Ne oldu nasıl oldu anlamadık. Hamileliğim de çok yeniydi. Bama güme gitti o, başımızda akıl veren insanlarda yoktu. Demek ki kısmeti rızkı yokmuş henüz yavrumun. Allah'ım hayırlısı ile çocuk isteyen tüm anneleri evlatsız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?