Klomen/Femara ilaçları

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.615
486
43
Kızlar doktor kontrolünde bu tip ilaçlar kullanıp hamile kalan var mı aranızda? 3 sefer denedik olmadı, uzun bir ara vermiştim. Şimdi doktora tekrar gitmeye karar verdim. Hiç umudum inancım yok ama bu süreçte yoruyor insanı. Ama ihtimalim daha çok artıyor gibi düşünüyorum

Ben 5 gün letu kullandım bu ay günde bi kez hamileyim şuan

Bende femera kullanıp aşılama olmuştum gebe kalmıştım ilk aşılamam da ama tabi benim gebeliğim düşükle sonuclandi maalesef şimdi yeniden femera ile aşılama oldum

Bende bu ay klomen kullandim regl tarihim 11 mayis bekliyorum insallah bebisim vardir

Femara kullandım Mart'ta, Nisan'da hamile olduğumu öğrendim. İki kere de klomen kullandım onlarda gebelik olmadı. Darısı başınıza

Femara kullandım Mart'ta, Nisan'da hamile olduğumu öğrendim. İki kere de klomen kullandım onlarda gebelik olmadı. Darısı başınıza
bende 2 kez klomen kullandım olmadı en son femaraya döndük ama muadlin kullandım letrasan diye bir ilaçtı. onlada olmadı kimyasal oldu. ara vermiştik yarın tekrar gideceğim regliyim.

Maşallah canım bende iki defa letu kullandım olmadı bu ay femaraya başladım peki çatlatma iğnesi olmuşmuydunuz yumurtalarınız kaç mm di

bende 2 kez klomen kullandım olmadı en son femaraya döndük ama muadlin kullandım letrasan diye bir ilaçtı. onlada olmadı kimyasal oldu. ara vermiştik yarın tekrar gideceğim regliyim.
Maşallah canım bende iki defa letu kullandım olmadı bu ay femaraya başladım peki çatlatma iğnesi olmuşmuydunuz yumurtalarınız kaç mm di
Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah letu ve femara aynı diye biliyorum ama dediğim gibi femara kullandım, iki yumurta oluştu sağlı sollu 21-22 mm şeklinde. E2 230 çıkmıştı, 9 Mart adet başlangıcı ve sanırım 21 Mart'ta çatlama oldu kendiliğinden olmuştu. Sonrası şuan 8+4

Maşallah canım darısı bize olsun inşallah peki ilacı kaç doz ve kaç gün içtin

Sağlıkla kucagına al insallah :) Bende bugün gidiyorum cok heycanlıyım bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…