Ne durumdasın canımİnşallah bu ay ikimize de uğurlu gelsin durum guncellemesi yapalim birbirimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne durumdasın canımİnşallah bu ay ikimize de uğurlu gelsin durum guncellemesi yapalim birbirimize![]()
Merhaba,sonuc henuz belli degil yarın bat normalde. Kasık agrilarım var ara ara girip cikan onun disinda belirtim yok. Asilamanin ilk gunu eve gelip yattim agir bisey kaldirmadim 1 2 gun ve 2 gun dus almadim aslinda doktor sadece asilama gunu alma demisti. Onun disinda ekstra bisey yapmadim acikcasi :)Merhaba sonucunuz belli oldu mu? İlk aşılama sanırım sizin de. Ben de yarın sabah aşılama olacağım. Nelere dikkat ettiniz?
Bekliyorum canım yarın bat ama elim test yapmaya gitmiyo, sen de durum nasilNe durumdasın canım
Senin günlerin gelmiş canım ne zaman yapıcaksın testiBekliyorum canım yarın bat ama elim test yapmaya gitmiyo, sen de durum nasil
Benim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olurSenin günlerin gelmiş canım ne zaman yapıcaksın testiBenim daha 8.gün günler geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hala devam eden kasık ve bel ağrım var 2 gün önceden aşırı bulantı kusmam oldu nedendir bilmiyorum merakla bekliyorum test gününü
Bende emin olamadım canım benimde kasıklarımda baya ağrım var şişkinlik var bi de öyle düşünme canım regl belirtileri ile çok benzer diyorlar ben o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmadımBenim kasıklarda agrim cok o yuzden hic umutlu degilim test yapmiyorum. Bulanti belirti aslinda ama bu kadar erken belirti olur mu ondan emin olamadim canım insallah gönlüne gore olur![]()
Kizlar ben bu ay elendim,sizin guzel haberlerinizi bekliyorumBende emin olamadım canım benimde kasıklarımda baya ağrım var şişkinlik var bi de öyle düşünme canım regl belirtileri ile çok benzer diyorlar ben o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmadım
Yaa üzüldüm canım. Hayırlısı olsun her ay yeni bir umutKizlar ben bu ay elendim,sizin guzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Canım sen nasilsiin var mi bir gelisme guzel haberini bekliyorumYaa üzüldüm canım. Hayırlısı olsun her ay yeni bir umut![]()
Yok canım dün test yaptım negatif. Bu sabah kan verdim ama lekelenmem var adet olucam.Canım sen nasilsiin var mi bir gelisme guzel haberini bekliyorum![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah vardir bunda da bir hayirYok canım dün test yaptım negatif. Bu sabah kan verdim ama lekelenmem var adet olucam.
Hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım ne kadar üzülsekte faydası yokHakkımızda hayırlısı olsun insallah vardir bunda da bir hayir![]()