• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen hakkında bilgi ve tavsiye?

bensenkimnefarkeder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
13
0
1
38
Özel bir hastanede kadın doğuma gittim ve klomen 50 mg verdi. 5 gün sonra gel dedi. Klomen kullandığım bu 5 gün içinde eşimle ilişki yaşamalımıyım yoksa 5 gün ilacı kullanıp ilişki yapmadan doktora mi gitmeliyim. Birde bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?

Özel bir hastanede kadın doğuma gittim ve klomen 50 mg verdi. 5 gün sonra gel dedi. Klomen kullandığım bu 5 gün içinde eşimle ilişki yaşamalımıyım yoksa 5 gün ilacı kullanıp ilişki yapmadan doktora mi gitmeliyim. Birde bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?
Bana tüp bebek tedavisi için klomen kullandırttı doktor.Ben sormuştum ilacı kullanırken ilişki yasağı var mı diye yok demişti doktor

Ben de 3 adet dönemi kullandım, adetin 3. gününde başlayıp 5 gün içtim sonrasında ultrasonla falan bakmadılar ilaç bittikten sonra gün aşırı ilişki dediler, hamilelik olmadı.
Ama ben de oldukça büyük kistler yaptı, muhtemelen birden büyüyen ve çatlayamayan yumurtalar kiste dönüştü, o sebeple 2 kez aşılama iptal edildi, adetle beraber atıldılar tabi bir kaç ayda.

Bir de dünden bu yana 3 farklı konu açmışsınız, bütün sorularınızı tek bir konuda sormanız net ve sağlıklı bilgi almanıza yarar hem de aynı içerikle ilgili birden fazla konu açmak yasak.

Merhabalar bende klomenle hamile kaldım o süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağı içe bilirsin günde 10 damla kdr bende 3 tane yumurtanın gelişmesine sebep oldu deneyebilirsin istersen ovulasyon testide yapmıştım ben istersen onada başla çatlama gününü yakalayıp ilişkiye girersen ihtimal yükselir🙂

Back
X