Klomen hakkında bilgi ve tavsiye?

Ha pardon anlamamisim ben gece yatmadan günde bir tane toz takviye kullanıyordum suya katip onun içine damlatiyordum 10 damla kdr siz isterseniz direkt içebilirsiniz dediğim gibi 10 damla kadar havuç da öneririm oda çok iyi geliyor
Teşekkür ederim peki masaj iyi gelir mi çörek otu yağıyla karnıma yapsam denedin mi

Merhabalar bende klomenle hamile kaldım o süreçte bol bol havuç yiyip çörek otu yağı içe bilirsin günde 10 damla kdr bende 3 tane yumurtanın gelişmesine sebep oldu deneyebilirsin istersen ovulasyon testide yapmıştım ben istersen onada başla çatlama gününü yakalayıp ilişkiye girersen ihtimal yükselir🙂
Merhaba bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım klomen sonucu kontrole gittigimde üç yumurtam gelişmişti sonra iğne ilişki vs şuan adetime dört gün kaldı dayanamayıp iki gün önce beta baktırmıştım ama 3.8 çıkmıştı erken mi davrandım acaba yükselir mi ki siz gebe misiniz

Merhaba bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım klomen sonucu kontrole gittigimde üç yumurtam gelişmişti sonra iğne ilişki vs şuan adetime dört gün kaldı dayanamayıp iki gün önce beta baktırmıştım ama 3.8 çıkmıştı erken mi davrandım acaba yükselir mi ki siz gebe misiniz
Evet canım ben hamileyim umudunu kesme regl günü kan ver veya bir gün öncesinde de verebilirain ben öyle yaptım ama şuan çok erken

Back
X