Canım yumurta geliştirici oluyo klomen daha kaliteli olsun yumurtalar diye veriliyor diye biliyorum 5 gün içtikten sonra bakack gelişimine 18mm üzerine çıktığında büyük ihtimal catlatma iğnesi vurack belki vurmaya da bilir kendi çatlatacak mi diye bakmk için ..Bayanlar doktor tarlusal kullan adetin 5.Günü klomen,kullan dedi oda 10 tablet 5 günde bitecek bitince,2. Günü ultrasona gel dedi pco var,var mı bunu yaşayan
Gel ultrasonda bakalım,dedi bebek istiyoruz diye sanırım çatlamazsa iğne verckCanım yumurta geliştirici oluyo klomen daha kaliteli olsun yumurtalar diye veriliyor diye biliyorum 5 gün içtikten sonra bakack gelişimine 18mm üzerine çıktığında büyük ihtimal catlatma iğnesi vurack belki vurmaya da bilir kendi çatlatacak mi diye bakmk için ..
Umarım olur peki,ilişki olsun,dediğizamandan sonra çağırıyor mu tekrarAynen canm yeterli büyüklüğe ulaşınca verir iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişkiye girersiniz inslh olur ilk denemede..
Klomene dikkt edin derim uzun süre kullanımı önerilmiyor 6aydan fazla çok zararlı bi ilaç geçmiş olsunUmarım olur peki,ilişki olsun,dediğizamandan sonra çağırıyor mu tekrar
İnşallah ilk denemende olur ama olmazsa uzun süre kullanma doktorunu değiştr ben boşu boşuna aylarca kullandım şimdi tüp bebek deniycemİlk kez kullancm bende 7 aylıkevliyiz 2 ay once pco dedi doktor bakalım deneyelim inş olur ilk de
Benim eşimde sorun yok ama bende pco varmş bilmiyorum yani doktor adet oldugunu sürece bi sorun yok dedi umarım oyle de olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size de nasip olrİnşallah ilk denemende olur ama olmazsa uzun süre kullanma doktorunu değiştr ben boşu boşuna aylarca kullandım şimdi tüp bebek deniycemsperm sayımı cok düşük
İnşallah istediğiniz gbi olur tedaviniz amin rabbim tüm çaresizlere çare olsun hepimiizn dualrına ol desinBenim eşimde sorun yok ama bende pco varmş bilmiyorum yani doktor adet oldugunu sürece bi sorun yok dedi umarım oyle de olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size de nasip olr
Yok canm catlatma iğnesini verdiği gün acilde vurul 36 saat sonra ilişkiye gir adeti bekle adetn 3 gün geçerse gel adet olursam da adetn 3.gunu gel diyoUmarım olur peki,ilişki olsun,dediğizamandan sonra çağırıyor mu tekrar
Canım ağzından bal,damlıyor inş ya benim de tek temennim oPco için klomen mucize bi ilac:))) senelerce uğraştım klomen we catlatma ignesiyle ilk ayda hamile kaldım....
Klomende çoğul gebeliğe sebep oluyo ama daha çok ikiz gebeliğe tabi bazı kisilerde daha çok yumurta olusturuo ama iğne çok daha etkili dozunu iyi ayarlamak gerekiyo eğer çok yumurta olursa tedaviye ara weriliyo diye biliyorum cnm korunma öneriliyor.Klomen mi çatlatma iğnesi mi çoğul gebeliğe sebep oluyordu? Ben.mi yanlış duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?