Klomen hakkında bilgisi olan varmı??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar doktor tarlusal kullan adetin 5.Günü klomen,kullan dedi oda 10 tablet 5 günde bitecek bitince,2. Günü ultrasona gel dedi pco var,var mı bunu yaşayan

Bayanlar doktor tarlusal kullan adetin 5.Günü klomen,kullan dedi oda 10 tablet 5 günde bitecek bitince,2. Günü ultrasona gel dedi pco var,var mı bunu yaşayan
Canım yumurta geliştirici oluyo klomen daha kaliteli olsun yumurtalar diye veriliyor diye biliyorum 5 gün içtikten sonra bakack gelişimine 18mm üzerine çıktığında büyük ihtimal catlatma iğnesi vurack belki vurmaya da bilir kendi çatlatacak mi diye bakmk için ..

Canım yumurta geliştirici oluyo klomen daha kaliteli olsun yumurtalar diye veriliyor diye biliyorum 5 gün içtikten sonra bakack gelişimine 18mm üzerine çıktığında büyük ihtimal catlatma iğnesi vurack belki vurmaya da bilir kendi çatlatacak mi diye bakmk için ..
Gel ultrasonda bakalım,dedi bebek istiyoruz diye sanırım çatlamazsa iğne verck

Aynen canm yeterli büyüklüğe ulaşınca verir iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişkiye girersiniz inslh olur ilk denemede..

İlk kez kullancm bende 7 aylıkevliyiz 2 ay once pco dedi doktor bakalım deneyelim inş olur ilk de

İnşallah ilk denemende olur ama olmazsa uzun süre kullanma doktorunu değiştr ben boşu boşuna aylarca kullandım şimdi tüp bebek deniycem :KK43: sperm sayımı cok düşük
Benim eşimde sorun yok ama bende pco varmş bilmiyorum yani doktor adet oldugunu sürece bi sorun yok dedi umarım oyle de olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size de nasip olr

Benim eşimde sorun yok ama bende pco varmş bilmiyorum yani doktor adet oldugunu sürece bi sorun yok dedi umarım oyle de olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş size de nasip olr
İnşallah istediğiniz gbi olur tedaviniz amin rabbim tüm çaresizlere çare olsun hepimiizn dualrına ol desin :KK200:

Umarım olur peki,ilişki olsun,dediğizamandan sonra çağırıyor mu tekrar
Yok canm catlatma iğnesini verdiği gün acilde vurul 36 saat sonra ilişkiye gir adeti bekle adetn 3 gün geçerse gel adet olursam da adetn 3.gunu gel diyo

Klomen mi çatlatma iğnesi mi çoğul gebeliğe sebep oluyordu? Ben.mi yanlış duydum

Klomen mi çatlatma iğnesi mi çoğul gebeliğe sebep oluyordu? Ben.mi yanlış duydum
Klomende çoğul gebeliğe sebep oluyo ama daha çok ikiz gebeliğe tabi bazı kisilerde daha çok yumurta olusturuo ama iğne çok daha etkili dozunu iyi ayarlamak gerekiyo eğer çok yumurta olursa tedaviye ara weriliyo diye biliyorum cnm korunma öneriliyor.

merhaba ben bu formlardaki birçok kişinin hikayesini okudum hepsi bana umut oldu ve bende hamile kalırsam benden yazıcam ki okuyan herkese umut olsun demiştim kendi kendime. bende de pko var yumurta tembelliği var demişti doktorum ama klomen tedavisine cevap verebilirsin durumun o kadar kötü değil demişti. 3 senedir uğraşıyorum bir ay klomen estrofem kullandım ama çatlatma iğnesi olmadan yumurtalarım çatladı ve sadece 1 tane yumurtam oluşmuştu daha sonar işim gebzeye taşındı doktoruma gidemedim yaklaşık 1 sene kadar. bu arada hayıt out içtim 6 ay kadar adetim düzene girdi sonar testere dişli aslan pençesine başladım mahvetti beni düzenimi bozdu miktarını azalttı bu nedenle çok fazla içemedim bıraktım. sonra geçen ay tekrar dokturuma gittim. klomen estrofem Verdi klomen günde 2 defa estrofem günde 1 defa içtim 3 tane yumurtam oluştu ve gayet güzel dedi doctor. sonra ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 03.02.2017 ertesi günden başlayarak 1 gün arayla ilişki Verdi bizde değerlendirdik. bu ay adetim3 gecikti ama ihtimal vermiyorum çünkü adetimin düzeni bozulmuştu cumartesi günü test yapıyım dedim kafam rahat olsun ona gore ilaç kullanırım. miratech almış eşim gebelik testi Sabah ilk idrarla yaptım ama o kadar çok negative gördüm ki hiç ümidim yok. her neyse damlatır damlatmaz çift çizgi hemde en koyusunda ben şok eşim şok :KK57::KK57::KK57: dedim kan sonucunu almadan inanmam hemen gittik özel hastaneye kan testi yaptırmaya 1, buçuk saate çıkar dediler tamam dedik bekliyoruz ama ben hala diyorum yok yanlış göstermiştir silik çizgiye bile razıyım düşünün. neyse saat geldi gittik sonucu almaya kan sonucu 1368 gözlerime inanamadım ellerim titriyor resmen doctor da dahil olmak üzere 3 kişiye tescillettirdim var mı gerçekten diye hemde 3-4 haftalık dediler:sampiyon::sampiyon::sampiyon:. şimdi konuyu çok uzattım biliyorum ama hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin dualarım her zaman sizinle Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın burdaki yazılar bana umut olmuştu inşallah benimki de umut olur. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36:

Back
X