- 8 Eylül 2022
- 196
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Kızlar pcos var tüpler açık çıktı şükür. Doktorum klomen verdi klomen hakkında merak ettiklerim var klomen kullanıp hamile kalabilenler var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalan çok ama ben klomen ve FEMARA kullandım hala hamile kalamadim..Kızlar pcos var tüpler açık çıktı şükür. Doktorum klomen verdi klomen hakkında merak ettiklerim var klomen kullanıp hamile kalabilenler var mı.
Ben de merak ediyorum dün basladim bende klomeneKızlar pcos var tüpler açık çıktı şükür. Doktorum klomen verdi klomen hakkında merak ettiklerim var klomen kullanıp hamile kalabilenler var mı.
Anladım nasip ya kime ne şifa olur Allah bilir. Sizede nasip olur inşallahHamile kalan çok ama ben klomen ve FEMARA kullandım hala hamile kalamadim..
Ayy heycanlandim ama cokda umut etmek istemiyorum doğrusuBen de merak ediyorum dün basladim bende klomene![]()
En ufak bir umuda tutunuyoruz napalim çok bekledim çünkü kendi adına konusayim artık o heycanli bekleyisleri ben de istiyorum başladınız mı ilacaAyy heycanlandim ama cokda umut etmek istemiyorum doğrusu
Bende 2 senedir bekliyorum ama hep Umut edince olmayınca üzülüyor insan. Bugün başladımEn ufak bir umuda tutunuyoruz napalim çok bekledim çünkü kendi adına konusayim artık o heycanli bekleyisleri ben de istiyorum başladınız mı ilaca
Hadi bakalım hayırlısı ben birgün önceden gidiyorum sizle Çarşamba günü çağırdı bakalım neler olmuş takip etcek mi doktor siziBende 2 senedir bekliyorum ama hep Umut edince olmayınca üzülüyor insan. Bugün başladım
İnşallah Rabb'im size de nasip etsin insallahAnladım nasip ya kime ne şifa olur Allah bilir. Sizede nasip olur inşallah![]()
2. Kez kullanmaya başladım 1. Sinde doktor yumurta durumunu kontrol etmemişti boşa çıktı o 2. Kez başla doktorla başladık yarın yumurta kontrolüne gidicem bende insllahKızlar pcos var tüpler açık çıktı şükür. Doktorum klomen verdi klomen hakkında merak ettiklerim var klomen kullanıp hamile kalabilenler var mı.
Evet 10 gün kullan gel dediHadi bakalım hayırlısı ben birgün önceden gidiyorum sizle Çarşamba günü çağırdı bakalım neler olmuş takip etcek mi doktor sizi
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız bugün2. Kez kullanmaya başladım 1. Sinde doktor yumurta durumunu kontrol etmemişti boşa çıktı o 2. Kez başla doktorla başladık yarın yumurta kontrolüne gidicem bende insllah
10 gün çok değil mi bana 5gun dediEvet 10 gün kullan gel dedi
10 gün çok değil mi bana 5gun dedi
Ben de pcos var diye mi yaptı anlamadım ki sabah akşam kullanıyorum 2 kutu oluyor 10 günde regl 3. Günü başlattı10 gün çok değil mi bana 5gun dedi
Ben adetin 5. Günü başladım adetleriniz düzensiz miBen de pcos var diye mi yaptı anlamadım ki sabah akşam kullanıyorum 2 kutu oluyor 10 günde regl 3. Günü başlattı
Evet yani ne zaman olduğu belli olmuyor bazen 25 27 30 35 bu şekildeBen adetin 5. Günü başladım adetleriniz düzensiz mi
Hmm ondan öyle demiş demekkiEvet yani ne zaman olduğu belli olmuyor bazen 25 27 30 35 bu şekilde
Onu bende merak ediyorum bazılarına veriyorlar çatlatma iğnesi bazılarına sadece klomen yumurta yeterince büyüyünce düzenli ilişki onericek ama çatlatma iğnesi verecekmi bilemiyorumMerhabalar benimde yaklaşık 1 senedir cocgum olmuyor bugün doktora gittim klomen verdi adetimin 2.gunuydu bugün yarın başla sabah ve akşam 7 gün kullan bırak dedi araya hafta sonu giriyor pazartesiye tekrar çağırdı yumurta kaç cm olmuş ona bakcam dedi iğne olayı nezaman veya igne olayı herkezde oluyormu klomen kullandıktan sonra acaba bilgilerinizi paylasirmisiniz?
Çok teşekkür ederimHadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız bugün![]()