klomen+iğne yaptıranlar yumurtanız kaç mm büyüdü ve hamile kaldınız??

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
Merhaba Arkadaşlar,
11 aylık evliyim 2 aydır tedavi görüyorum..klomen+iğne kullanıp kaç milimetre yumurtanız oluştu vede hamile kaldınız?? Benim gecen ay tek yumurta 16mm di.. bu ay ise 2 yumurtam oluştu biri 18mm digeri 20mm di..Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,
11 aylık evliyim 2 aydır tedavi görüyorum..klomen+iğne kullanıp kaç milimetre yumurtanız oluştu vede hamile kaldınız?? Benim gecen ay tek yumurta 16mm di.. bu ay ise 2 yumurtam oluştu biri 18mm digeri 20mm di..Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba cnm bende 11 aylik evliyim gecen ay klomen kullandim 6 gun once dr gttim sadece yumurtalarin catlamis kesin sonuc almak icin catlatma ignesi verdi 8 gun daha sabretmem gerekiyor ins. hamisimdir. Rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin nette okuduguma gore senin yumurtaliklarinin mm si normal

merhaba cnm bende 11 aylik evliyim gecen ay klomen kullandim 6 gun once dr gttim sadece yumurtalarin catlamis kesin sonuc almak icin catlatma ignesi verdi 8 gun daha sabretmem gerekiyor ins. hamisimdir. Rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin nette okuduguma gore senin yumurtaliklarinin mm si normal

Hadi hayırlısı cnm..inşallah güzel haberler alırız..senin yumurta mm kaç? genelde 20mm iyi diyorlar.

amin cnm hayirlisi ins. dr. bana mm demedi yumurtalarin catlamis dedi sadece bende buradan ogrendim soylenildigini

Doktorum yumurta takibinde söyledi..İnşallah tutar bu ay bakalım..doktoruna tekrar gittiginde yumurtaların boyutunu sor..ama şuan çatladıysa bilemez..çatlamadan önce söylüyor..

Doktorum yumurta takibinde söyledi..İnşallah tutar bu ay bakalım..doktoruna tekrar gittiginde yumurtaların boyutunu sor..ama şuan çatladıysa bilemez..çatlamadan önce söylüyor..
amin cnm hayirlisi ins. dr. bana mm demedi yumurtalarin catlamis dedi sadece bende buradan ogrendim soylenildigini

ben 3 ay kullandım.
her ay bende kist oldu.
dikkatli olmanızı tavsiye edyorum.
dr. lar pek önemsemiyor.

Doktorum yumurta takibinde söyledi..İnşallah tutar bu ay bakalım..doktoruna tekrar gittiginde yumurtaların boyutunu sor..ama
ben 3 ay kullandım.
her ay bende kist oldu.
dikkatli olmanızı tavsiye edyorum.
dr. lar pek önemsemiyor.

benim belim kasiklarim ve gogus ucum cok aciyor ilacin etkisine bagliyorum ins. kist olusmaz

merhaba arkadaşlar benim de bu ay 22 mm tek yumurtam vardı çatlatma iğnesinin bugün 14. günü kan testi yapmaya cesaretim de yok adet günümü bekleyecem inşallah benimde sizler gibi bebeğim vardır dua ediyorum hayırlısı çok da umutlanamıyorum üzülmemek için hayırlısı olsun her şeyin

X