Gebeliğe Hazırlık Klomen + iğnesiz tedavi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikurabiye

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
117
60
13
30
Merhaba kızlar ben 31 martta başlayıp. 4 nisanda klomen günde 2 kez kullanarak bitirdim. 8 nisanda kontrol vardı 1 yumurtam 16. Cm dedi. Diğer yumurtam da içinde yumurtalar oluşmuş. Dedi. İyneye gerek yok bugünü değerlendirin. Pazartesi gene gel dedi. Böyle iğnesiz şekilde ilerliyen varmı?

Merhaba kızlar ben 31 martta başlayıp. 4 nisanda klomen günde 2 kez kullanarak bitirdim. 8 nisanda kontrol vardı 1 yumurtam 16. Cm dedi. Diğer yumurtam da içinde yumurtalar oluşmuş. Dedi. İyneye gerek yok bugünü değerlendirin. Pazartesi gene gel dedi. Böyle iğnesiz şekilde ilerliyen varmı?
Evet canim aynen benimde böyle oldu tedavim.
Klomen kullandım günde 2 kez.
Sonra randuvu gününde gittim.cm olarak söylemedi doktorum.yumurtan oluşmuş çok iyi degerlendirmeye başlayin dedi.
Üzerinden kaç ay geçti hamilelik yok.her seferinde aynı şeyi yapti doktorum.sonuc alamadık.
Ramazanda tekrar gidicem ama doktoru değiştirmeye karar verdim ben.

Evet canim aynen benimde böyle oldu tedavim.
Klomen kullandım günde 2 kez.
Sonra randuvu gününde gittim.cm olarak söylemedi doktorum.yumurtan oluşmuş çok iyi degerlendirmeye başlayin dedi.
Üzerinden kaç ay geçti hamilelik yok.her seferinde aynı şeyi yapti doktorum.sonuc alamadık.
Ramazanda tekrar gidicem ama doktoru değiştirmeye karar verdim ben.
Bence de değiştir en azında yumurtlama iğnesi önere bilirdi. :/ bende iğne istemedim. Çok iyi görünüyor klomen geliştirmiş yumurtalarını dediği için. Güzel haberler alalım inşallah. En yakın zamanda :)

Bence de değiştir en azında yumurtlama iğnesi önere bilirdi. :/ bende iğne istemedim. Çok iyi görünüyor klomen geliştirmiş yumurtalarını dediği için. Güzel haberler alalım inşallah. En yakın zamanda :)
Amin inşallah canım.
Benim yumurtlama sorununda yoktu klomen olmasa da olurdu ama doktor denemek istedi sanırım.
Şimdi tekrar muayene olup devam edicem.

İlk hamileligim de 3 ay klomen tedavisi gördüm.ilk ay haric Son iki ay iğne olmadim ikizlere hamile kaldım.
Yumurtaniz catliyabiliyorsa İğneye gerek olmuyo. Çoklu gebelik oluşmaması içinde iğne yapmaya biliyo doktorlar.
Gün aşırı ilişkiyle devam edin bence, İnşallah tutar.

Merhaba canm bende Mart ayında klomen kullandım 25 marta gittim 20 ml dedi 5 gün ilişki bir gün mola yine 5 gün ilişki dedi ben ovilasyon testi yaptım ve 29 30 mart gibi çatlama oldu bana da iğne falan hiç demedi şuan adet gününü bekliyorum 10 gün sonra hasta olmam lazım bakalım Rabbim gönlümüze göre versin bende çok hevesle bekliyorum cuma test yaptım negatif ama karın ağrım bel ve gögüs uçlarım çok ağrıyor

Back
X