Klomen+iğneyle Hamiş kalanlar kaçıncı denemede tuttu??

teşekkür ederim kubra3037 ve herseyeragmen çok güzel acıklamışsınız gerçekten yardmcı oldunz herseye ragmen 13 çıkmıştı ne dmk yanı hamılemıydın anlamadm

Sana kesinlikle umut vermek istemem öncelikle bunu söyleyeyim bende senin gibi dayanamadım ve erken test taptım silik çizgi çıktı 2 gün sonda tekrar denedim ve çizgi den eser yoktu kaybolmuştu bende iğnenin etkisinden dolayı dedim ama yine de gittim kan verdim ve değerim 13 çıkmıştı erken olduğu zaman iğnenin etkisinden de olabiliyor umudunu yitirme
13 çıktı ne demek canım yanı hamilemiydin

aaaaaa öylede olabiliyor demek ki çok sevindim senin adına... oluruna bıraktım artık öyle çok ümit yada üzüntü yüklemiyorum kendime. şuan sadece beklemedeyım adetmi bekliyrm gecikirse tekrar idrar tahlili yapıp kan testi yaparm
inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederimmm

inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederimmm
Rica ederim canım ne demek bende çok aradım taradım belirtiler bilmem neler en ufak şey de anlıyorum seni :) haberi al bana da haber ver merak ettim valla aynen hiç kafana takma oluruna bırak o zaman oluyor stres yapma

Merhaba canlar gebelik için klomen tedavisine başladı dr ilk kullanımda tek dozla yumurtalar büyüdü çatlatma yapıldı fakat gebelik olmadı.
İkinci kullanımda tek doZla yumurtalar tepki vermedi 14 de kaldı çatlatma verilmeden deneme yapıldı gebelik olmadı.
Üçüncü kullanımda iki doz sabah akşam yumurtalar aşırı tepki verdi 28 mm yumurta olduğundan kiste dönüşmemesi için çatlatma verilmedi dr az da olsa şansım olduğunu fakat rahmin inc olduğunu 5.26 olarak ölçtü.
4 deneme olmadan 28 mm yumurtanın dışında farklı bir yumurta ile gebe kalmışım o yumurta kiste dönüştü. Şu an gebeyim herkese bol şans diliyorum

Merhaba canlar gebelik için klomen tedavisine başladı dr ilk kullanımda tek dozla yumurtalar büyüdü çatlatma yapıldı fakat gebelik olmadı.
İkinci kullanımda tek doZla yumurtalar tepki vermedi 14 de kaldı çatlatma verilmeden deneme yapıldı gebelik olmadı.
Üçüncü kullanımda iki doz sabah akşam yumurtalar aşırı tepki verdi 28 mm yumurta olduğundan kiste dönüşmemesi için çatlatma verilmedi dr az da olsa şansım olduğunu fakat rahmin inc olduğunu 5.26 olarak ölçtü.
4 deneme olmadan 28 mm yumurtanın dışında farklı bir yumurta ile gebe kalmışım o yumurta kiste dönüştü. Şu an gebeyim herkese bol şans diliyorum
Allahımın mucizesi işte :)
Allahım hayırlı saglıklıklıca kucagına almayı nasip etsin canım darısı bize:)
Anlattıkların bizlere umut oluyor işte..pes etmeden savaşmak gerek..
Bana doktorum bir kez klomen verdi tutmayınca bidaki ay vermedi sordum sana yaramıyor gerek yok dedi bilmiyorum valla

Allahımın mucizesi işte :)
Allahım hayırlı saglıklıklıca kucagına almayı nasip etsin canım darısı bize:)
Anlattıkların bizlere umut oluyor işte..pes etmeden savaşmak gerek..
Bana doktorum bir kez klomen verdi tutmayınca bidaki ay vermedi sordum sana yaramıyor gerek yok dedi bilmiyorum valla
Sağolasın canım teşekkür ederim inşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız :)
Benim sorunum olmadığı halde hızlandırmak amacıyla verdi fakat klomen sanırım rahim duvarını incelttiği için düşükle sonuç alan çok arkadaşımız var acaba iğneye mi geçecek doktorun sorun neydi canım

Sağolasın canım teşekkür ederim inşallah kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız :)
Benim sorunum olmadığı halde hızlandırmak amacıyla verdi fakat klomen sanırım rahim duvarını incelttiği için düşükle sonuç alan çok arkadaşımız var acaba iğneye mi geçecek doktorun sorun neydi canım
Herhangi bi sorun çıkmadı canım ben de anlamadım ki bir seneyi geçti
Hsg de çekildim eşim test te yaptırdı
Klomen bi kez denedik olmadı doktorum bida gerek yok kullanma dedi
Şimdi bu ay aşılamaye geçicez bakalım nolcak

Herhangi bi sorun çıkmadı canım ben de anlamadım ki bir seneyi geçti
Hsg de çekildim eşim test te yaptırdı
Klomen bi kez denedik olmadı doktorum bida gerek yok kullanma dedi
Şimdi bu ay aşılamaye geçicez bakalım nolcak
Bence başka bi doktora görünmelisin ne demek tek seferde tutmadı bende 4 defa kullandım 4. De tuttu

Bence başka bi doktora görünmelisin ne demek tek seferde tutmadı bende 4 defa kullandım 4. De tuttu
Evet iki kez üç kez kullananlar var canım ben de anlamadım sana gerek yok diyo sadece..
Doktorum burda tanıdıklar övdüler bahsettiler öyle gittim canım ama aşılamayı yapsın da tutmazsa bi ara veririm sonra tekrar tedaviye başlarsam başka hastaneye gidicem

Back
X