klomen ıle asılama olurmu

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba arkadaslar
benım bugun adetımın 23.gunu ve hala yumişlerım buyumedi
aşılama yapmaya karar verdık klomen ıctıkten sonra bu kararı aldım adetın 5.gunu ıctım
gunde 3 kez ve 5 gun kullandım ama hala yumurtalar buyumedi sizce bu ay yumurtalar buyurse aşılama yaptırıyımmı yoksa adet olunca ıgne tedavısıylemı yaptırayım klomenle asılamanın tutmasının şansı varmı
yardımcı olursanız sevınırım tesekkurlersenağlama

canım 3 taneyle yumurtalar büyümüyorsa 4 taneyle kesin büyür benimki öyle oldu..1 taneyle başladım çok 3 e çıkardık ama 24.günde büyüyordu.doktorum dörde çıkarınca 5 ay boyunca her ay 2 yumurtam oldu..aşılama yaptırsak yaptırırız..önemli olan yumurtanın olması.iğne yada klomen farketmez.bende yaptıracam klomenle..yumurtan oluşursa yaptır hemen..

pazartesı kontrole gıdıcem hıc hesapta yoktu asılama bırden karar verdık eşimle cok heyecanlıyım yumurtalarda buyumuyor ıhsallah buyurler 2 asılama gecırdım tutmadı bu 3uncu olucak ıkısınde ıgne olmustum hakkımızda hayırlısı olsun canım

işallah büyümüştür yumoşların aşılamanda tutar kavuşursun bebişine.ben 6 yıldır bekliyorum.aşılama yaptırmadık ama yaptırmayı düşünüyoruz.hayırlısı artık..bide ben klomeni 3.gün başlıyorum doktorun öyle bi denesin söyle..

saol canım amın ıhsallahhhh
bende cok kararsızım bılmıyorum napıcam bakalımn doktorum ne dıcek

iki aşılamamı klomenle oldum.sonuş kocaman -
3.aşılamayı iğne kullandım.bu da tutmadı ama ikinci dr um klomenle şansımın %3 olduğunu söyledi.aşılamadan kaln çatlamamış bir yumurtayla doğal hamiş kaldım.fakat 5 haftalık düşürdüm.

cok uzuldum canım gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın
konusucam pazartesı doktorumla bıdahakı aya yapsın asılamamı

Bende klomenle 3 aşılama oldum sonuçlar negatifti malesef. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra bunun iğneyle yada klomenle olması çok da farketmez bence. Tüp bebektede hep aynı tip tedaviler uygulanıyor ama herkezde gebelik oluşmuyor. Yani herkesin tedavilere cevap verişi farklı farklı...
Yalnız anlamadığım şey adetin 23. gününde hala klomen mi kullanıyorsun, ben adetin 2. günü başlayıp günde 2 tane kullanıyordum. Ultrason takibinde yeterli gelişim oluncada bırakıyordum. Daha farklı bir uygulama galiba sizinki

Normalde adetin 23. günü çoktan aşılama yapılmış olur, yumurtalar büyümediği içinmi yapılmadı onu anlayamadım canım ben

evet canım hala buymedı yumurtalarım sadece 1 yumurtam buyumus suan ıcın doktorum oazartesı tekrar cagırdı bakalım ne olcak ıhsallah buyumuslerdır

Ama nasıl olacak, olmazki 23. günden sonra aşılama olur mu? rahim dokusu falan uygun oluyor mu benim 11-12 günler falan oluyordu aşılamam. İstresen bu ay vücudunu dinlendir. Klomene cevap vermediyse yumurtaların zorlamanın da alemi yokki pazartesi etraflıca konuş bence canım doktorunla. Senin problemin ne canım yani moral bozmak gibi olmasında aşılamada biraz zaman kaybı oluyor bazen

benimde klomele aşıma yapıldı 1 defa ama tutmadı.
ben günde 1 tane kullanıyordum ve istenilen büyüklüğe ulaşmıştı .bakalım nasip inş seninki de büyür.

Back
X