Klomen ile hamile kalan var mı aranızda

dadas2525

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
96
19
18
25
Merhaba arkadaşlar ben tedaviye başladım bütün tetkikler sonucunda bir sorun çıkmadı eşimde ve bende sadece pkos var ama bebeğe engel değil dedi doktor hsg çekildim 3 ay sonra olmazsa doktor gel dedi ve klomene başladım dün aranızda klomen ile hamile kalanlar var mı

Merhaba arkadaşlar ben tedaviye başladım bütün tetkikler sonucunda bir sorun çıkmadı eşimde ve bende sadece pkos var ama bebeğe engel değil dedi doktor hsg çekildim 3 ay sonra olmazsa doktor gel dedi ve klomene başladım dün aranızda klomen ile hamile kalanlar var mı
Merhaba sonuç nedir fayda gördünüz mü

Ben klomen ve catlatma iğnesi ile ikizlere gebeyim

Hayırlı olsun çok sevindim adına darısı başıma bende ayın 15 inde klomen kullandım 23 de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim bir sorunum yok bu arada
Kuzum merhaba öncelikle kürtaj oldum 7 ay olmadı ve gittim bana klomen verildi yumurtam büyümüştü 1 hafta klomen kullandım tekrar gittiğimde çatlatma iğnesi vuruld

Amin teşekkür ederim peki sizin ilk belirtiniz ne zaman oldu ve hamileliğinizi me zaman öğrendiniz
Kuzum bana 17 gün sonra test yap dedi doktorum evde yaptım test çok silikti görünmeyecek kadar diyebilirim adetime 1 hafta kan verdim kanların çok yüksekti iğneden sonra kasık ağrısı batmalari göğüs hassasiyeti olmuştu

Kuzum bana 17 gün sonra test yap dedi doktorum evde yaptım test çok silikti görünmeyecek kadar diyebilirim adetime 1 hafta kan verdim kanların çok yüksekti iğneden sonra kasık ağrısı batmalari göğüs hassasiyeti olmuştu
Merhaba yeni katıldım buraya ama sürekli takip ediyordum bende bu ay klomen kullandım geçen ayın 28 son adetim bu ayın 1 dede klomene başladım sabah akşam 5 nde bitti doktor 8 9 10 üç gün ilişki dedi ama biz ilacın bittiği akşamdan yani 5nden itibaren başladık bugün son adetimdem 26 ncı günümdeyim kasıklarımda sürekli agrılıar oluyo geciyo gögüslerim şiş ve uçları acayip belirginleşip sertleşmiş ve çok acıyo çok nadir kokudan 2 kere midem bulanır gibi oldu ve geçtiğimiz cuma çok açık pembe kahve arası akıntım geldi sizce gebelik varımdır bilen varmı ilk defa bu ilacı kullandım ayın kaçında test

Back
X