Klomen ile hamile kalan var mı aranızda

dadas2525

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
96
19
18
25
Merhaba arkadaşlar ben tedaviye başladım bütün tetkikler sonucunda bir sorun çıkmadı eşimde ve bende sadece pkos var ama bebeğe engel değil dedi doktor hsg çekildim 3 ay sonra olmazsa doktor gel dedi ve klomene başladım dün aranızda klomen ile hamile kalanlar var mı

Merhaba sonuç nedir fayda gördünüz mü

Ben klomen ve catlatma iğnesi ile ikizlere gebeyim

Hayırlı olsun çok sevindim adına darısı başıma bende ayın 15 inde klomen kullandım 23 de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim bir sorunum yok bu arada
Kuzum merhaba öncelikle kürtaj oldum 7 ay olmadı ve gittim bana klomen verildi yumurtam büyümüştü 1 hafta klomen kullandım tekrar gittiğimde çatlatma iğnesi vuruld

Amin teşekkür ederim peki sizin ilk belirtiniz ne zaman oldu ve hamileliğinizi me zaman öğrendiniz
Kuzum bana 17 gün sonra test yap dedi doktorum evde yaptım test çok silikti görünmeyecek kadar diyebilirim adetime 1 hafta kan verdim kanların çok yüksekti iğneden sonra kasık ağrısı batmalari göğüs hassasiyeti olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…