Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk klomen ve catlatma iğnesine verilmedi istesem o ilacı verir mi acaba benim yumurtam çatlıyor ama döllenme olmuyor
[/QUOTE
Istersen bunu doktorunla konus ama o bilir zaten sana nasil tedavi uygulayacagini . Bakalim eger bu bizde ise yararsa sende dene klomen ignesini belki o zmn donlenme olur
Merhaba hanımlar, ben bu ay klomen tedavisine başladım 8 yumurtam oluştu 4 ü çatlamaya hazır boyuta geldi. Dr um çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat sonra ilişki sonrasjnda gün aşırı ilişki önerdi. Umarım güzel sonuçlar alırız
Merhaba hanımlar, ben bu ay klomen tedavisine başladım 8 yumurtam oluştu 4 ü çatlamaya hazır boyuta geldi. Dr um çatlatma iğnesi yaptı. 36 saat sonra ilişki sonrasjnda gün aşırı ilişki önerdi. Umarım güzel sonuçlar alırız