Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanınız neydı? tedavınız suan ne durumda?Çok isterdim oldu demeyi ama maalesef günde 2 tane kullandım 22 mm yumurta oluştu çatlatma iğnesi oldum. Olmadı 2 ay ara verdim klomene..
Herhangi bir sorun yok çok şükür doktorum hızlandırma amaçlı verdi klomeni ama olmadı. 1 ay ara verelim dedi 2. Ayda kendim gitmedim şuan yumurtlama zamanına yaklaşıyorum yine olmazsa önümüzdeki ay gideceğim. Sizin sorun neydi??Tanınız neydı? tedavınız suan ne durumda?
SebepsıZ ınfertılıte... Hıcbır sorun yok bızdede..Aslında dırek asılama yada tup bebege gecmeyi önermişti öncekı dr.. Ama ben tum alternatıflerı degerlendrmk istedim.. 2 yıl bekledım ama artık zamanı geldi diye dusunuyprumHerhangi bir sorun yok çok şükür doktorum hızlandırma amaçlı verdi klomeni ama olmadı. 1 ay ara verelim dedi 2. Ayda kendim gitmedim şuan yumurtlama zamanına yaklaşıyorum yine olmazsa önümüzdeki ay gideceğim. Sizin sorun neydi??
Kac kez kullandınız klomenı.. İğne derken catlTma iğnesimi.. Sorununuz neydııBende klomen kullandım günde 2 tane düzenli olan adetim de olmadı bu ay bugün 36.Gün doktor klomeni kesti iğneye geçicez dedi
1 ay kullandım 5 gün yani çatlatma iğnesi değil klomenin iğne şekli daha kuvvetli oluyo sanırım. Önemli bi sorun yok şükür yumurtam 16 mm de filan kalıyo oyüzden de çatlamıyo malesefKac kez kullandınız klomenı.. İğne derken catlTma iğnesimi.. Sorununuz neydıı
2 ay kullandım sonra kendim vazgeçtim bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım beklemediğim anda darısı isteyenherkesemerhaba;
Bu ay klomene baslayacagım .. Klomen kullanıp hamıle kalan varmı? Oranın cok dusuk oldugu soylenıyor.. Deneyımlemiş ve pozıtıf sonuc almış olanlar varmı
Ne guzel ck sevındım.. Saglıkla buyutun inşBen varım ilk ay hamile kaldim ☺☺☺
Ck sevındm.. Ben 2 yıl dogal akışına bıraktım .. Bakalım ınş nasıp olur bızede2 ay kullandım sonra kendim vazgeçtim bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım beklemediğim anda darısı isteyenherkese
Bizimde iki yıla yakın olmadı beklemediğimiz hiç ummadığımız bş anda geldi artık nasıl bi kafaysa kısır sanıyordum kendimi olmayacak gibime gelirdi hep çocuk aklımdaydı. Dedik eşimle boşverilim bi daha çocuk için bişey yapmak konuşmak yok zamanı gelince tedavi oluruz, basi açılmadı bi daha ve o ay hamileydim ben herhalde iş biraz kafadada bitiyor stres yapmamak lazımCk sevındm.. Ben 2 yıl dogal akışına bıraktım .. Bakalım ınş nasıp olur bızede