merhaba;
Bu ay klomene baslayacagım .. Klomen kullanıp hamıle kalan varmı? Oranın cok dusuk oldugu soylenıyor.. Deneyımlemiş ve pozıtıf sonuc almış olanlar varmı
Herhangi bir sorun yok çok şükür doktorum hızlandırma amaçlı verdi klomeni ama olmadı. 1 ay ara verelim dedi 2. Ayda kendim gitmedim şuan yumurtlama zamanına yaklaşıyorum yine olmazsa önümüzdeki ay gideceğim. Sizin sorun neydi??
Herhangi bir sorun yok çok şükür doktorum hızlandırma amaçlı verdi klomeni ama olmadı. 1 ay ara verelim dedi 2. Ayda kendim gitmedim şuan yumurtlama zamanına yaklaşıyorum yine olmazsa önümüzdeki ay gideceğim. Sizin sorun neydi??
SebepsıZ ınfertılıte... Hıcbır sorun yok bızdede..Aslında dırek asılama yada tup bebege gecmeyi önermişti öncekı dr.. Ama ben tum alternatıflerı degerlendrmk istedim.. 2 yıl bekledım ama artık zamanı geldi diye dusunuyprum
1 ay kullandım 5 gün yani çatlatma iğnesi değil klomenin iğne şekli daha kuvvetli oluyo sanırım. Önemli bi sorun yok şükür yumurtam 16 mm de filan kalıyo oyüzden de çatlamıyo malesef
merhaba;
Bu ay klomene baslayacagım .. Klomen kullanıp hamıle kalan varmı? Oranın cok dusuk oldugu soylenıyor.. Deneyımlemiş ve pozıtıf sonuc almış olanlar varmı
Bizimde iki yıla yakın olmadı beklemediğimiz hiç ummadığımız bş anda geldi artık nasıl bi kafaysa kısır sanıyordum kendimi olmayacak gibime gelirdi hep çocuk aklımdaydı. Dedik eşimle boşverilim bi daha çocuk için bişey yapmak konuşmak yok zamanı gelince tedavi oluruz, basi açılmadı bi daha ve o ay hamileydim ben herhalde iş biraz kafadada bitiyor stres yapmamak lazım