Klomen ile hamile kalan var mı?

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba;
Bu ay klomene baslayacagım .. Klomen kullanıp hamıle kalan varmı? Oranın cok dusuk oldugu soylenıyor.. Deneyımlemiş ve pozıtıf sonuc almış olanlar varmı

Çok isterdim oldu demeyi ama maalesef günde 2 tane kullandım 22 mm yumurta oluştu çatlatma iğnesi oldum. Olmadı 2 ay ara verdim klomene..

Çok isterdim oldu demeyi ama maalesef günde 2 tane kullandım 22 mm yumurta oluştu çatlatma iğnesi oldum. Olmadı 2 ay ara verdim klomene..
Tanınız neydı? tedavınız suan ne durumda?

Tanınız neydı? tedavınız suan ne durumda?
Herhangi bir sorun yok çok şükür doktorum hızlandırma amaçlı verdi klomeni ama olmadı. 1 ay ara verelim dedi 2. Ayda kendim gitmedim şuan yumurtlama zamanına yaklaşıyorum yine olmazsa önümüzdeki ay gideceğim. Sizin sorun neydi??

SebepsıZ ınfertılıte... Hıcbır sorun yok bızdede..Aslında dırek asılama yada tup bebege gecmeyi önermişti öncekı dr.. Ama ben tum alternatıflerı degerlendrmk istedim.. 2 yıl bekledım ama artık zamanı geldi diye dusunuyprum

Bende klomen kullandım günde 2 tane düzenli olan adetim de olmadı bu ay bugün 36.Gün doktor klomeni kesti iğneye geçicez dedi

Bende klomen kullandım günde 2 tane düzenli olan adetim de olmadı bu ay bugün 36.Gün doktor klomeni kesti iğneye geçicez dedi
Kac kez kullandınız klomenı.. İğne derken catlTma iğnesimi.. Sorununuz neydıı

Kac kez kullandınız klomenı.. İğne derken catlTma iğnesimi.. Sorununuz neydıı
1 ay kullandım 5 gün yani çatlatma iğnesi değil klomenin iğne şekli daha kuvvetli oluyo sanırım. Önemli bi sorun yok şükür yumurtam 16 mm de filan kalıyo oyüzden de çatlamıyo malesef

merhaba;
Bu ay klomene baslayacagım .. Klomen kullanıp hamıle kalan varmı? Oranın cok dusuk oldugu soylenıyor.. Deneyımlemiş ve pozıtıf sonuc almış olanlar varmı
2 ay kullandım sonra kendim vazgeçtim bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım beklemediğim anda darısı isteyenherkese

2 ay kullandım sonra kendim vazgeçtim bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım beklemediğim anda darısı isteyenherkese
Ck sevındm.. Ben 2 yıl dogal akışına bıraktım .. Bakalım ınş nasıp olur bızede

Ck sevındm.. Ben 2 yıl dogal akışına bıraktım .. Bakalım ınş nasıp olur bızede
Bizimde iki yıla yakın olmadı beklemediğimiz hiç ummadığımız bş anda geldi artık nasıl bi kafaysa kısır sanıyordum kendimi olmayacak gibime gelirdi hep çocuk aklımdaydı. Dedik eşimle boşverilim bi daha çocuk için bişey yapmak konuşmak yok zamanı gelince tedavi oluruz, basi açılmadı bi daha ve o ay hamileydim ben herhalde iş biraz kafadada bitiyor stres yapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…