Klomen ile hamile kalanlar size ihtiyacınız var !!!

Simlaaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
259
5
11
İstanbul
Arkadaşlar bu ilacı kullanıp hamile kalanlar paylaşabilir mi bizle lütfen ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Klomenle hamile kalan hiç yok mu yani :(

kalan çok fazla var canım burda yazanlar çok, ama ben kalamadım hemde sağda 5 solda 5 toplam 10 yumurta geliştiği halde olmadı..

İşte kalablar gelişede görsek umutsuz haber okumaktan yoruldum :(

Hamile kalanları bekliyoruz kalamayanlar lütfen yazmasın

Ben klomen kullandım arkasına bir de çatlama iğnesi vuruldum şükürler olsun şuan 4 aylık olduk. Rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bize de anne olmayı evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip eder inşallah.:nazar:

Ben klomen kullandım arkasına bir de çatlama iğnesi vuruldum şükürler olsun şuan 4 aylık olduk. Rabbim şu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bize de anne olmayı evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip eder inşallah.:nazar:

Âmin aynısını bende yaşadım 32. Günümdeyim adet ağrısı çekmişmiydin canım bu arada hoşgeldin birde ne zaman test yaptın?

Namım çok adet sancım oluyor ara ara ama inş kırmızıları görmedim

Âmin aynısını bende yaşadım 32. Günümdeyim adet ağrısı çekmişmiydin canım bu arada hoşgeldin birde ne zaman test yaptın?

yok öyle çok aşırı ağrı olmadı ama mide ekşimesi arada kasık ağrısı felan olddu benim bebeğimi öğrenmem tesadüf oldu adetim daha geçmemişti kan testi yaptırmak zoruna kaldık.

Back
X