• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ilaç kullanıp hamile kalanlar var mı

Evet doktor kontrolunde kullandım. Zaten 6 kere kullanabiliyormussin doktorum öyle soylemisti oomazsa aşilama deneriz demisti
Rahim filmi falan çekildi mi canım bende pcos var 14 aydır hamilelik için uğraşıyorum siz kaç ayın sonunda letu ile hamile kaldınız bende inşallah ilk denemede Klomenle hamile kalanlardan olurum eşim ikinci defa tedaviyi istemiyo bana kalsa devam etmek istiyorum

Kızlar merhaba . LETU ilacı ostrojen seviyesini düşürüyor diye biliyorum. Acaba hamilelik için neden veriyorlar .yanlış mı biliyorum acaba. Annem meme kanseri tedavisi için kullanıyor da konu ilgimi cekti

Sağol canım biliyorum doktor kontrolünde kullanılması gerekir ilk kullanim da mı faydasını gördün
İlk aşılama yapılırken kullanmıştım o tutmadı. Biraz ara vermiştik 2 ay kullandım 2. Ayda tuttu, o ay yumurtalarımın çok sağlam büyüyüp çatladığını hissetmiştim çok fazla kasık ağrım olmuştu. O ay ekstra olarak tenda jinapol adında bir takviye kullandım, şase şeklinde suya karıştırıp içiyordum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

İlk aşılama yapılırken kullanmıştım o tutmadı. Biraz ara vermiştik 2 ay kullandım 2. Ayda tuttu, o ay yumurtalarımın çok sağlam büyüyüp çatladığını hissetmiştim çok fazla kasık ağrım olmuştu. O ay ekstra olarak tenda jinapol adında bir takviye kullandım, şase şeklinde suya karıştırıp içiyordum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Tamam canım sağolasın rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah 🙂

Back
X