Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekstra zeytinyağı da incir bekletmistim onuda bugün başladım evde hayıt sirkesi vardı onuda aksamlari suyla karıştırıp içiyorum. Bu ay çokça dua , tevekkül, Teheccüd de elimden geldikçe.. Rabbime kalmış inşallah kolaylıkla nasip etsinBugün bnim doktorum da klomen ve letu verdi bakalım 3. Ayim insallah Haziran ayı güzel haberi alırız
inşallah canım hayırlı haberler alırız ben ilk kez kullanıyorum bakalım nasipBugün bnim doktorum da klomen ve letu verdi bakalım 3. Ayim insallah Haziran ayı güzel haberi alırız
Canım ben ilk hsg çektirdim 2 tüp kapalıydı sol tüpü ampulla kısma kadar açmışlar ama yumurtalık tarafında kürtajdan sonra enfeksiyon olduğunu geçiş olmadigini söyledi sonra antibiyotik klomen ve ovitrelle verdi hepsini kullandım ilişki günlerinede uydum bı ihtimal hamile kalırsın kalmazsan tüp bebek merkezlerine baş vur demisti öyle dediği içinde ben saldım bu ay stres yapmadım olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircaz zaten diye sonra günüm geçince bı test yapıyım ne olcak sanki dedim iğnenin 18. Günü test yaptım ve pozitifi gördüm şükür hem erken hem kaset testte sende umutlu ol Allah'tan çok işte ama hayırlısını işte çok düşük ihtimal vermelerine rağmen hamileyim hamdolsun darısı basina insAllah benim yumurtam 19 mm iğne yapıldıArkadaşlar bu ay klome. Kullandım 20 M yumurtam oluştu böyle yaşayan varsa dertleşmek istedim hamile kaldınız mı
Bende bu ay çok dua ettim salatı tefriciye, ismi azam, Teheccüd, hacet namazı hacet duası hepsini yaptım bol bol Meryem suresi dinledim elimi karnıma koyarak ve dua ederken dedim ki Allahım sen peygamberimizin şeffafiyle duası ile nasip et erkek olursa Hz ömer Hz Ali gibi yetiştirecegime kız olursa Hz Aişe Hz Hatice gibi yetiştirecegime söz veriyorum diye ve çok istedim hayırlı sağlıklı ve kolay bı şekilde olmasını hamdolsun nasip ettiEkstra zeytinyağı da incir bekletmistim onuda bugün başladım evde hayıt sirkesi vardı onuda aksamlari suyla karıştırıp içiyorum. Bu ay çokça dua , tevekkül, Teheccüd de elimden geldikçe.. Rabbime kalmış inşallah kolaylıkla nasip etsin
Çok sevindim adınıza Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben ameliyat oldum çikolata kistlerimi aldırdım. Bu 3.ayim çok istiyoruz inşallah Rabbim nasip ederBende bu ay çok dua ettim salatı tefriciye, ismi azam, Teheccüd, hacet namazı hacet duası hepsini yaptım bol bol Meryem suresi dinledim elimi karnıma koyarak ve dua ederken dedim ki Allahım sen peygamberimizin şeffafiyle duası ile nasip et erkek olursa Hz ömer Hz Ali gibi yetiştirecegime kız olursa Hz Aişe Hz Hatice gibi yetiştirecegime söz veriyorum diye ve çok istedim hayırlı sağlıklı ve kolay bı şekilde olmasını hamdolsun nasip etti
Amin Allah razı olsun canım insAllah hayırlısıyla en kısa sürede hamilelik haberini alırsınÇok sevindim adınıza Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben ameliyat oldum çikolata kistlerimi aldırdım. Bu 3.ayim çok istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder
Sizden de razı olsun Rabbim . Bnde 1 buçuk yıllık evliyim bir düşük oldu geçen sene bir daha gebe kalamadim en sonunda ameliyat oldum artık erteleyemedik . Bundan sonraki de Rabbim neyi hayırlı görürse onu nasip etsin. İsteyen herkeseAmin Allah razı olsun canım insAllah hayırlısıyla en kısa sürede hamilelik haberini alırsınçok dert etme bigün illaki oluyor 3. Yılına gireceğim nerdeyse rabbim nasip etti darısı başına
Bende evliliğimin 1.5 yılı sonrası hamile kaldım sonra kürtaj oldum enfeksiyon kaptım tüplerim kapalıydı diye hamile kalamıyormuşum hsg cektirdigim ay hamile kaldım siz hsg çektirdiniz mi?Sizden de razı olsun Rabbim . Bnde 1 buçuk yıllık evliyim bir düşük oldu geçen sene bir daha gebe kalamadim en sonunda ameliyat oldum artık erteleyemedik . Bundan sonraki de Rabbim neyi hayırlı görürse onu nasip etsin. İsteyen herkese
Hayır daha doktorum bahsetmedi istemediBende evliliğimin 1.5 yılı sonrası hamile kaldım sonra kürtaj oldum enfeksiyon kaptım tüplerim kapalıydı diye hamile kalamıyormuşum hsg cektirdigim ay hamile kaldım siz hsg çektirdiniz mi?
Siz bence bidaki gidişinizde bu konuyu konuşun HSG bin gebe kalmada etkisi çok büyükHayır daha doktorum bahsetmedi istemedi
Siz bence bidaki gidişinizde bu konuyu konuşun HSG bin gebe kalmada etkisi çok büyük