Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben ilk klomen kullanımı sonrası hamile kaldım şükür bende çok merak ediyordum çoğul gebelikmi diye ama tek bebiş Gönlündeki nasip olur sanada işhMerhaba klomen kullanmaya başlayacağım bu ilaçla ikiz gebelik yaşayan varmı?
Merhaba bende doğum yaptım çok şükür 4 aylık olacak oğlumMerhaba ben ilk klomen kullanımı sonrası hamile kaldım şükür bende çok merak ediyordum çoğul gebelikmi diye ama tek bebiş Gönlündeki nasip olur sanada işh
Hayırlısı olur işh hakkında stres yapma gerisi geliyor zatenBu ay ilk defa klomen be çatlatmaya başladım, ben de merak içerisindeyim
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Aynen öyle stres yapmamayı bir öğrenebilsekHayırlısı olur işh hakkında stres yapma gerisi geliyor zaten
Ben ilk çatlatma iğnesi sonrasında tamda 36. Saatimde hamile kaldım ne de olsa hemen olmaz rahat ol diyodum kendime ama olmuş bile çoktan :) o yüzden sürekli bunu düşünerek hareket etme Allah’a bırak ciddenAmin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Aynen öyle stres yapmamayı bir öğrenebilsek
Öyle canım sabır ve dua ile bekliyorum. Inşallah bize de nasip olur. Kasıklarında Ağrı şişlik iğneden kaç gün sonra devam etti senin. Bi de gebelik testi yapmadan belirgin belirtin var mıydıBen ilk çatlatma iğnesi sonrasında tamda 36. Saatimde hamile kaldım ne de olsa hemen olmaz rahat ol diyodum kendime ama olmuş bile çoktan :) o yüzden sürekli bunu düşünerek hareket etme Allah’a bırak cidden
Ben hamileliğimin 4. Haftasına kadar mütemadiyen Kaşık ağrısı çektim kramp şeklindeydi şuan 8 haftalık gebeyim çok şükür azaldı merak etme geçiyor. Benim en belirgin belirtim inanılmaz sık tuvalete çıkmamdı sabaha kadar en az 11-12 kere kalkıyodum hoş hala devam ediyor :) bide müthiş halsiz ve huzursuz hissediyodum kendimi tabi bunları hiçbi zaman belirti olarak düşünmedim ama öyleymiş adetim birgün gecikmişti ve test yaptığımda çıktı adet sonrası 10 gün beklemedim yaniÖyle canım sabır ve dua ile bekliyorum. Inşallah bize de nasip olur. Kasıklarında Ağrı şişlik iğneden kaç gün sonra devam etti senin. Bi de gebelik testi yapmadan belirgin belirtin var mıydı
Anladım canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bakalım benim şuan iğneden dolayı belirtiler, şöyle bir üç dört gün daha geçsin bakalım başka hangi belirtiler olucak, nasip canım inşallah benim de sen gibi ilk tedavide olumlu sonuçlanırBen hamileliğimin 4. Haftasına kadar mütemadiyen Kaşık ağrısı çektim kramp şeklindeydi şuan 8 haftalık gebeyim çok şükür azaldı merak etme geçiyor. Benim en belirgin belirtim inanılmaz sık tuvalete çıkmamdı sabaha kadar en az 11-12 kere kalkıyodum hoş hala devam ediyor :) bide müthiş halsiz ve huzursuz hissediyodum kendimi tabi bunları hiçbi zaman belirti olarak düşünmedim ama öyleymiş adetim birgün gecikmişti ve test yaptığımda çıktı adet sonrası 10 gün beklemedim yani
Hamiş duası kabul olurmuş dua edicem sanada ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin işhAnladım canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bakalım benim şuan iğneden dolayı belirtiler, şöyle bir üç dört gün daha geçsin bakalım başka hangi belirtiler olucak, nasip canım inşallah benim de sen gibi ilk tedavide olumlu sonuçlanır
Amin canım çok teşekkürler Füsun adım :) inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin aminHamiş duası kabul olurmuş dua edicem sanada ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin işh
Canım meraba çok şükür gebeliğim pozitif şuan. İnşallah Rabbim keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı da nasip eder; sağlıcakla kucağımıza almayı da... Duaların için Allah razı olsun. Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sanadaHamiş duası kabul olurmuş dua edicem sanada ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin işh
Aaa çok sevindim gerçekten maşallah bunu nasip eden rabbim kalp atışını duymayıda kabul eder emin ol gözün aydın olsun :)Canım meraba çok şükür gebeliğim pozitif şuan. İnşallah Rabbim keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı da nasip eder; sağlıcakla kucağımıza almayı da... Duaların için Allah razı olsun. Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sanada
Amin arkadaşım amin... Çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla tamamlarım Süreci bakalımAaa çok sevindim gerçekten maşallah bunu nasip eden rabbim kalp atışını duymayıda kabul eder emin ol gözün aydın olsun :)
Belirtiriz nelerdi ozel den cevap verirseniz sevinirimMerhaba ben ilk klomen kullanımı sonrası hamile kaldım şükür bende çok merak ediyordum çoğul gebelikmi diye ama tek bebiş Gönlündeki nasip olur sanada işh
Belirtiniz neydi ? Nasıl anladınız 36 saat sonra catladigini ozel den yazarms8ınızBen ilk çatlatma iğnesi sonrasında tamda 36. Saatimde hamile kaldım ne de olsa hemen olmaz rahat ol diyodum kendime ama olmuş bile çoktan :) o yüzden sürekli bunu düşünerek hareket etme Allah’a bırak cidden
Sizinle aynıyız. Bende klomen kullandım pazartesi iki yumırtam olmuştu. Solda 20 mm sağda 17. Pazartesi saat 10 da çatlama iğnesi yaptırdım. 36 saat sonra ilişki oldu. Çok fazla kasık ağrım vardı doktora tekrar gittim sağdaki çatlamış soldaki hala duruyor. Bıgünde ilişki oldu. İnşallah hayırlı haberleri alırız bu ayMerhaba arkadaşlar. Bu ay bende klomen kullanmaya başladım Pazartesi doktora gittim 2 tane sağ tarafta 16-18mm 3 tane de sol tarafımda boyutunu söylemediği yumurtaları gördü. Bugünden itibaren ilişki önerdi. Cuma gel tekrar bakalım dedi diğer 3 tanenin boyutunu görmek için. Dün inanılmaz kasık ağrım vardı ve grip oluyorum eklem ağrısından mahvoldum ilişki de kaldı. Bu ay boşa gitmese bağri akıntımda yok çatlama olamamıştır inşallah da bende o arada iyileşirim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin ☺