klomen ile ikiz sahibi olanlar

gereksiz_sevgi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
68
33
3
33
mrhb hanımlar benim ablam ikiz bebekler istiyor iki çocuğu var belki inanmıcaksınız ama her hamileliginde ikinci hafta da gebe kalıyor ve şimdi ikiz diye tutturmuş benimde burası aklıma geldi klomen kullansa hani yumurtalıkları ii çalışıyorum görülen sizce amacına ulaşabilir mi lütfen kötü yorum yapmayın yardımcı olacaklar yorum yapsın...

mrhb hanımlar benim ablam ikiz bebekler istiyor iki çocuğu var belki inanmıcaksınız ama her hamileliginde ikinci hafta da gebe kalıyor ve şimdi ikiz diye tutturmuş benimde burası aklıma geldi klomen kullansa hani yumurtalıkları ii çalışıyorum görülen sizce amacına ulaşabilir mi lütfen kötü yorum yapmayın yardımcı olacaklar yorum yapsın...
Öncelikle şunu söyleyim ablan kolay hamile kalıyomuş hiçbir doktor ona klomen kullandirtmaz. Sorunu olmadan klomen vermek saçma olur. Bide klomenle ikiz bebek sahibi olmak kolay değil benim çok tanidigim var klomenle hiç ikiz sahibi olmadılar. Doktora bunun için gitmesin yani klomen vermezler ve kendi kendinede sakın İçmesin çok zararli. Allahin takdiri canım bu işler belkide ikiz olur ama ne güzel iki çocuğu varmış üçüncü ikiz ya da tek olur ne fark eder yokluğu zor ben 1 senedir çabalıyorum 1 tane çocuğum olsun diye.

canım Rabbim sana ve senin gibi herkeze çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah rabbimin hazinesinden çok vardır b i günü saati umarım en kısa zamanda evlat sahibi olursun

kendı kendınıze yapmayın bunu saglıgına zarar verir ablan ,
ama rabbim isteyen herkese gönlündeki nasip etsin inşallah , ablanada ikiz versin

Back
X