klomen ile ikiz-üçüz gebelik yaşayanlar yada yaşamak için ümit edenler

bende üçüzlere hamileyim. bu ay yumurta takibindeydim. klomen kullanmıştım. bir tane de kızım var bir anda 4 evlat sahibi olacağım :52::52::52:

Cok guzel benimde bir kızım var bende ikincide ikiz ucuz olsun cok isterim Sezeryan oldugum icin cok cocuk zor doktorunmu önerdi ilacı ve dozunu iki kullansam benimde ucuzum olurmu :)

Günaydın ve selam kızlar
Adet düzensizliği ile ilgili araştırma yaparken o konu bu konu derken buraya geldim.:27: Şubat ayında genel bir kontrol için doktora gittim. Minik bir polip dışında çok şükür her şey yolunda, o da hamileliğe engel olmaz inşallah dedi dr'um. Fakat sonra adet düzensizliğim oldu, hala da devam ediyor. Bu yüzden yumurtlama gününü denk getiremedim sanırım ilk denememizde bu ay.:50: Şimdi adetim bittikten sonra tekrar gideyim diyorum yumurta takibi için. Klomen mi veriyor doktorlar yumurta takibi için? Aydınlatırsanız beni çok sevinirim.:16:

Cok guzel benimde bir kızım var bende ikincide ikiz ucuz olsun cok isterim Sezeryan oldugum icin cok cocuk zor doktorunmu önerdi ilacı ve dozunu iki kullansam benimde ucuzum olurmu :)

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin HAYIRLI evlat olurlar ins klomen kiste yapıyormuş sende böyle bı problem oldumu

tabiki doktorum önerd. bence iki doz kullanmanız üçüz olmasına yol açmaz. aksine diğer mesajınızda söylediğiniz gibi kistik bir duruma yol açabilir.. doktor kontrolünde olmakta fayda var diye düşünüyorum. umarım Allah gönlünüze göre verir..:16:

tabiki doktorum önerd. bence iki doz kullanmanız üçüz olmasına yol açmaz. aksine diğer mesajınızda söylediğiniz gibi kistik bir duruma yol açabilir.. doktor kontrolünde olmakta fayda var diye düşünüyorum. umarım Allah gönlünüze göre verir..:16:

Âmin ins cok heveslendim bı problemim yok ama doktora ikiz istiyorum yumurta takibi yaptırabilirmiyimde diyemem Allah HAYIRLI evlatlar versin hepimize yıllarca hamile kalamayanlar var Allah isteyen bakabilecek herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı

Slm arkadslar bende klomen kullanip asilama oldum suan 7 haftalik hamileyim insallah yarin ogrenicem tekmi ikizmi cok heyecanliyim .rabbim isteyen herkese nasip etsin .

mrb kızlar,

klomen i hangi durumda veriyor dr . benm de korunmayı bırakınca adetim düzensizleşti
dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım bana da verecek mi

Saat gec oldu ama yazmak istedim kizlaŕ bugun doktora gttim klomen agnucaston ve folidece ilaclari kullanmaya basladim 2 nisan yumurtlama gunun dedi doktor tekrar gel yumurtalarina bakayim dedi gerekirse catlatma ignesi yapalim yardimci oluruz dedi gebelige catlatma ignesi ile ilgili bi bilgim yok bilgi verebilirmisinz :* :*

Saat gec oldu ama yazmak istedim kizlaŕ bugun doktora gttim klomen agnucaston ve folidece ilaclari kullanmaya basladim 2 nisan yumurtlama gunun dedi doktor tekrar gel yumurtalarina bakayim dedi gerekirse catlatma ignesi yapalim yardimci oluruz dedi gebelige catlatma ignesi ile ilgili bi bilgim yok bilgi verebilirmisinz :* :*
Banada igne verdi hemde klomen kullandim igneye gerek kalmadi yumurtalarim klomenle catladi..sanirim catlama olmassa igne vuruyolar

Slm kizlar dun doktora gttim klomen kullanmistim zaten catlatma ignesi oldum doktor igne oldugum gun ve yarin iliski onerdi sonra bir var bir yok iliski dedi 3 tane yumurtan gelismis cok guzel dedi gebelik sansin yuksek dedi ama cook sancim oluyo arada acaba bu iyiyemi isaret? Bilgisi olan varsa yardmci olurmusunuz

Back
X