Klomen ile ilk aydan hamile kalanlar???

mavikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
4.748
4.508
133
Arkadaşlar klomen ile ilk aydan hamile kalan arkadaslar var mı? Varsa belirtiler neydi yardım edin lütfen

malesef ben kalamadim ama eminim döllenme oldu tutunmaya çalıştı tutunamadı. yumurta catladiktan sonra göğüs uçlarım acıdı hep yara var gibi kasiklarim çok gergindi adete 1 hafta kala cok az kan geldi ilk defa yaşadığım şeylerdi bunlar. kesin oldu dedik ama 5 gün gecikmeyle adet oldum

Hadi ya hayırlısı olsun canm. Rabbimin vardr bir bildiği bakalım benm nasıl olucak

ama klomen birden fazla yumurta geliştirdiği icin hamile kalma ihtimalini arttiriyor gercekten
Benm sadece 2 gelişmiş yumurtam vardı. Doktor bikaç tane daha var ama onlar çok kucuk dedi 2 tanesi işe yarar dedi. Şimdi benm son adet tarihim 20 Aralık. Doktorun verdiği ilişki günleri de 6,8,9 Ocak idi. Ve ben pkolu oldugum için nezaman adet olacağım belli olmuyor. Sizce nezaman test yapmalıyım en doğru zaman nr zaman

doktorum seni takip etmesi çatladığı günü söylemesi catlamiyorsa catlatma ignesi yapmasi lazim. yumurta catladiktan 12 -14 gun sonra kan tahlilinde belli oluyor. benim mesela dün çatladı doktor takip ediyordu dün ultrasonda gördü

Takip etti beni çatlayacagı gunu de söyledi. Gercekten de tam ozaman catladı hissettim. Mukus filan geldi. Yani catladı yumurtam ilişki günlerini de değerlendirdik. Kan testi için 10 gun beklemek istiyorm normal gebelik testi yapsam cıkmaz mı

malesef cnm o kadar erken herkeste idrar testinde cikmayabiliyor. ama bi erken gebelik testi alir yaparsin negatif cikarsa moralini bozma erken yaptığın için cikmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…